Team Ambiance vs RSC All-In

vs
15/12/2014
Score: 0 - 10

Match Report

Afgang in de Geel-Rode kleuren…

We zeggen en schrijven maandag 15 december 2014.  De ene al wat zenuwachtiger dan de andere.  Je kon het al merken bij het registeren van de spelers: slechts vijf spelers konden zich vrijmaken, de anderen staakten.

Ei zo na de terreinverantwoordelijke kunnen strikken en we konden er aan beginnen, daar in Zemst.  Voor de eerste keer in de geschiedenis speelt Team Ambiance de 16de finales van de Beker van de Liga Zemst.  Dan nog tegen RSC All In, een ploeg uit Reeks 1, dus ‘way’ boven ons niveau…maar allez, dan konden we eens vergelijken.

De referee blies de wedstrijd op gang. En dan ging het snel.  Een volledig matchverslag is overbodig, laat ons zeggen dat die mannen konden shotten en voor we het wisten stond het 9-0.  Maar het kon erger, we hebben tegen mindere ploegen al met meer verloren in het verleden, maar soit, geen spek voor onze bek.

Waarschijnlijk vond de scheids het spel wat te saai en doorheen de stakingsdag zal jij misschien ook hebben moeten aanschuiven aan de stakingspiketten dus vond hij het nodig om de wedstrijd wat naar zijn hand te zetten.  Na een eerder kleine fout kreeg onze vice-kapitein De Boeck een gele kaart.  Tot zover onze wissels.  Vijf minuten later kreeg Lammar eveneens geel.  Dus waren we nog met drie spelers.  De goesting was ver te zoeken nu.  We stonden al 9-0 achter, wat konden we nu nog beginnen?  Vijf minuten voor affluiten had de ref dorst of moest hij dringen gaan kakken, geen idee.  Onze keeper komt uit zoals hij al talloze keren in evenveel wedstrijden doet en de ref trekt plots de rode kaart.  Voila, match gedaan, want we stonden met te weinig op het veld.

Bon, de frustratie van de spelers zat hoog, heel hoog en de bekercompetitie werd verlaten met een heel dubbel gevoel.  Niet dat we verloren, wel dat de scheidsrechter besloot om een hoofdrol op te eisen.

Ach ja, we hebben nu tijd om dit te verteren, samen met het kerstmenu en op 9 januari staan we er weer…

Er worden al tactieken bekokstoofd om weer de top van het klassement in te nemen…

En ge weet het, i love it when a plan comes together…

 

Man van de match:

Danny Verbeemen
Number101
NameDanny Verbeemen
Birthday25/03/1983
Age35
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionDoelman
Appearances11
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match4
Joined01/09/2008
Hometown Tienen

Profile

Palmares:

2008 – 2009: begint bij Team Ambiance

2009 – 2010: Most Valuable Player Of The Year

2012 – 2013: raakt zwaar gekwetst aan de achillepees.

2014 – 2015: maakt zijn rentree in de ploeg

2014 – 2015: raakt ernstig gekwetst aan de schouder waardoor hij 1 maand out is

2014 – 2015: stopt bij Team Ambiance

 

 


Lineup

101. Danny VerbeemenRed Card
2. Werner Dietens
7. Bjorn Sluyts
11. Arne De BoeckYellow Card
123. Tom LammarYellow Card

Subs