Team Ambiance vs Douw Duvels

vs
20/05/2015
Score: 5 - 4

Match Report

Team Ambiance: Judgment Day

Zo snel kan het gaan… Het seizoen 2014-2015 zit er op.  Het is gedaan, finish, the end.

Nu stonden we op plaats 10, maar plaats 8 was zeker nog een optie.  Als we vanavond winnen, hebben we 25 punten bijeen gesprokken, een nieuwe persoonlijk record voor Team Ambiance.  Ook een nieuwigheid: onze doelman.  Deze keer geen Vranken of Verbeemen in de goal, maar Vandenbrande…. Ja, onze doelmannen….Hun achternaam moet beginnen met een ‘V’, dat brengt geluk!
Douw Duvels, een jonge ploeg, ondanks hun naam, met geestdrift, teamspirit en ‘ambiance’ begon met heel veel moed aan de wedstrijd tegen een blok Ambiance die af en toe de concentratie kwijt was. Dat leidde tot het eerste en het tweede doelpunt van de tegenstander.  De eerste goal week af op Aerts zijn borst, de tweede bij Sluyts op een meer onfortuinlijke plaats.  Sluyts kwam daarna aan de aftrap met opengespreide benen alsof hij voor de eerste keer op skilatten stond.

Daarna zette Team Ambiance recht wat recht te zetten viel.  Jens scoorde een eerste keer en ook bij de tweede goal zat Jens er voor iets tussen.  Een magistrale voorzet en Verbeeck had voor een leeg doel maar binnen te tikken. 2-2…

Daarna begon een ware thriller waar de score bijna niet te volgen was: 2-3, 3-3, 3-4, 4-4.  Maar dan vond de tegenstander het wel genoeg geweest.  Letterlijk.  Ondertussen ontspon een zware discussie op het veld, dus één van de spelers ging verhaal halen…
Toen één van de spelers van de tegenstander aan de scheidsrechter ging vragen wat voor weer het morgen zou worden, kon die man moeilijk praten met dat fluitje in zijn mond, en uit beleefdheid liet hij dan maar een gele kaart verschijnen om te duiden dat de zon zou schijnen. Toch vriendelijke mensen, die scheidsrechters.

Uiteindelijk, in de laatste vijf minuten kon Jens voor Team Ambiance het verlossende doelpunt maken: 5-4 was de eindstand.
Ergens in de verte hoorden we, samen met de spelers, een piepstemmeke juichen…Juist, Sluyts was nog niet helemaal bekomen van zijn avontuur met de drie ballen…

Een wedstrijd met veel discussie, alhoewel er voor beide ploegen geen prijzen meer te winnen vielen, veel agressie…De voorbije wedstrijden eindigden altijd zeer nipt tegen deze ploeg, zo ook nu weer, maar deze keer wel in ons voordeel.

Zo bewijst Team Ambiance nog maar eens: What you see, is what you get

Wat mij betreft, uw trouwe Ambiance-Analyst…Ik zie u ook graag terug volgend seizoen…allez, tis te zeggen, nie zien, maar ik kijk samen met u uit naar het moment waar u wederom, met een kleine knipoog en glimlach weliswaar, de avonturen kan nalezen van Team Ambiance met al zijn kornuiten…
Ik zie u graag terug in september 2015!!!

 

MVDM:

jens
Number109
NameJens Maertens
Birthday07/05/1990
Age27
Season2011-2012, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances39
Goals50
Assists20
Gele kaarten0
Man van de match113
Joined01/09/2013
Hometown Sint Katelijne Waver

Profile

Palmares:

2011-2012: begint bij Team Ambiance

2012-2013: stopt bij Team Ambiance

2013-2014: maakt comback bij Team Ambiance

2014-2015: Topschutter (30 goals)

2016 – 2017: stopt bij  Team Ambiance

Lineup

2. Werner Dietens
133. Glenn Aerts
7. Bjorn Sluyts
109. Jens MaertensGoalGoalGoalAssistRed Card
10. Kevin VerbeeckGoalGoal
13. Yannick Dietens
22. Erwin Vandenbrande

Subs