Team Ambiance vs Gotcha United

vs
22/04/2015
Score: 3 - 10

Match Report

Ambiance Boulevard

Met een maximum aan punten en ongeslagen matchen hebben we een optie genomen op de top drie in het eindklassement.   Dat was ooit het geval, vroeg in het seizoen.  Ondertussen zijn de teerlingen iets anders gerold en staan we op plaats acht.
Gotcha United, een jonge ploeg met geestdrift, teamspirit en mét ambiance begon met heel veel moed aan de wedstrijd tegen een  blok Ambiance die af en toe de concentratie kwijt was. Dat leidde tot verlies van de eerste helft.  Het stond toen al 0-4.

Tijdens de tweede helft was het niet veel beter.  Verdedigingsfouten bij Ambiance en een dodelijke efficiëntie bij Gotcha, zorgde er voor dat we allesbehalve een vuist konden maken, zelfs een slap handje was al moeilijk.

Ondertussen stond het al 0-10, totdat Verbeeck er écht genoeg van had en besloot om te laten zien hoe het anders kan.  Op zijn eentje maakte hij  zomaar eventjes drie doelpunten op dezelfde aantal minuten.  Mocht dat 48 minuten geleden kunnen…

Tegen deze ploeg echter, waren er geen punten te rapen.  Gotcha staat eerste in het klassement en dit met een reden, dat is duidelijk.

Volgende week wachten er een aantal oefenmatchen en op dan kunnen we stillekesaan de competitie achter ons laten..  Maar die analyse komt later…

Man van de match:

kevin
Number10
NameKevin Verbeeck
Birthday31/03/1981
Age36
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances43
Goals57
Assists35
Gele kaarten1
Man van de match177
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: begint bij Team Ambiance

2009-2010:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011: Super-Assist

2010 – 2011: Most Valuable Player Of The Year

2011-2012:  kapitein bij Team Ambiance

2012-2013:  kapitein bij Team Ambiance

2013-2014: kapitein bij Team Ambiance

2014-2015: Most Valuable Player Of The Year / kapitein bij Team Ambiance

2015-2016: Most Valuable Playeer Of The Year / Topschutter / kapitein bij Team Ambiance

2016-2017: Stopt bij Team Ambiance

 

Lineup

2. Werner Dietens
133. Glenn Aerts
7. Bjorn Sluyts
109. Jens Maertens
10. Kevin VerbeeckGoalGoalGoalRed Card
11. Arne De Boeck
1. Jurgen Vranken

Subs