Celtic vs Team Ambiance

vs
13/04/2015
Score: 1 - 5

Match Report

Team Ambiance: Judgement Day

Maandag, het is en blijft ne moeilijke dag voor Team Ambiance om spelers bijeen te rapen, maar we kwamen uiteindelijk met vij aan de aftrap.  Supporters waren ook weer op post en met zijn drieënhalf stonden ze ons op te zwepen.  Het zullen de eerste warme temperaturen zijn.. Over de zon gesproken, de scheidsrechter vanavond had ook duidelijk een lentegevoel…

Maar daarnaast moest er nog gevoetbald worden.  Voetballen tegen groen-witten, het blijft toch altijd een beetje speciaal voor El Capitan.   Winnen was een beetje van te moetens want anders dreigden we ergens in de kelders van het klassement te verdwijnen en dat verdienden we niet…Allez, dat vond Ambiance toch.

De wedstrijd werd op gang gefloten en na de gebruikelijke aftast, vond Maertens het welletjes en duwde de 0-1 in de netten.
Een mooi begin en we konden de twee punten al ruiken.
Even later wilde ook Verbeeck zijn eigen niet laten kennen en besloot om er 0-2 van te maken.  Eigenlijk de Jens zijn schuld, maar goed, de goal telt.
Werner vond dat hij ook zijn deel van de koek verdiende en maakte er zowaar 0-3 van.  Allemaal de Jens zijn schuld.

Rust.

De wedstrijd begon zoals hij eindigde voor de rust maar dan besloot Werner om het toch weer wat spannend te maken en schonk zowaar een penalty aan Celtic.  Eigenlijk de schuld van de Jens, maar ja, het was wel Werner die natrapte…
Vranken op de proef gesteld maar met een schitterende reflex, zorgde hij er voor dat het cijfer 0 behouden bleef.

Kevin en Jens verdeelden elk nog een doelpuntje en zo werd het 1-5.  Jeps, Celtic kon nog een eerredder scoren.  De Jens zijn schuld.

Zo gaan we toch weer twee plaatsjes omhoog en komen we op plaats 8 in het klassement.  Plaats zes lijkt nog even ver weg, maar wie weet wat de volgende match brengt.  Dan moeten we naar de tweede in de stand, Gotcha United.

Holy Gotcha Batman! Ja, Robin, Gotcha…en ja, Da’s ook de Jens zijn schuld…

Man van de match:

Werner Dietens
Number2
NameWerner Dietens
Birthday26/05/1967
Age50
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionVerdediger
Appearances72
Goals12
Assists12
Gele kaarten1
Man van de match155
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008 – 2009: begint bij Team Ambiance

September 2010: breekt zijn scheenbeen en is daardoor de rest van het seizoen out

2014 – 2015: Most Caps

kevin
Number10
NameKevin Verbeeck
Birthday31/03/1981
Age37
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances43
Goals57
Assists35
Gele kaarten1
Man van de match177
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: begint bij Team Ambiance

2009-2010:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011: Super-Assist

2010 – 2011: Most Valuable Player Of The Year

2011-2012:  kapitein bij Team Ambiance

2012-2013:  kapitein bij Team Ambiance

2013-2014: kapitein bij Team Ambiance

2014-2015: Most Valuable Player Of The Year / kapitein bij Team Ambiance

2015-2016: Most Valuable Playeer Of The Year / Topschutter / kapitein bij Team Ambiance

2016-2017: Stopt bij Team Ambiance

jurgen
Number1
NameJurgen Vranken
Birthday30/06/1977
Age40
Season2010-2011, 2011-2012, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionDoelman
Appearances54
Goals0
Assists4
Gele kaarten0
Man van de match208
Joined01/09/2013
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2010-2011: begint bij Team Ambiance

2011-2012: stopt bij Team Ambiance

2013-2014: begint bij Team Ambiance

2013-2014: Most Valuable Player Of The Year

 

Lineup

2. Werner DietensGoalRed Card
7. Bjorn Sluyts
109. Jens MaertensGoalGoalAssistAssist
10. Kevin VerbeeckGoalGoalRed Card
1. Jurgen VrankenAssistRed Card

Subs