ZVC Walkers vs Team Ambiance

vs
30/03/2015
Score: 4 - 3

Match Report

Geen verslag, uitzonderlijk van deze match, want de Ambiance-analist had andere verplichtingen en de live-verslaggeefster was er ook niet bij.

kevin
Number10
NameKevin Verbeeck
Birthday31/03/1981
Age37
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances43
Goals57
Assists35
Gele kaarten1
Man van de match177
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: begint bij Team Ambiance

2009-2010:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011: Super-Assist

2010 – 2011: Most Valuable Player Of The Year

2011-2012:  kapitein bij Team Ambiance

2012-2013:  kapitein bij Team Ambiance

2013-2014: kapitein bij Team Ambiance

2014-2015: Most Valuable Player Of The Year / kapitein bij Team Ambiance

2015-2016: Most Valuable Playeer Of The Year / Topschutter / kapitein bij Team Ambiance

2016-2017: Stopt bij Team Ambiance

Lineup

2. Werner Dietens
109. Jens MaertensGoalGoal
10. Kevin VerbeeckGoalRed Card
11. Arne De Boeck
1. Jurgen Vranken
13. Yannick Dietens

Subs