Team Ambiance vs 't Amusement

vs
18/03/2015
Score: 3 - 3

Match Report

Intouchables

Op deze woensdagavond was ik er niet bij.  Uw huisanalist moet eveneens zorgen dat er brood op de plank komt, dus in de arena staan was er deze keer niet bij.
Maar dankzij Hilde, onze terreinverantwoordelijke, leek het alsof ik er bij was.  Die gooide al haar digitale middelen in de strijd om tot een goeie verbinding te komen tussen Leest en Antwerpen.  Zelfs de satellieten van de Russen werden gebruikt.
Het eerste wat ik te horen kreeg, was dat De Boeck nogmaals bevestigde waarom hij aanvoerder is in de topschutterstand.   Hij zorgde minuten na het eerste fluitsignaal al voor het delirium: 1-0.
Om te kunnen stijgen in het klassement, moest Team Ambiance hier punten halen.
Dus, een goei begin van het plan.
Twintig minuten later was er een geniale flits van Maertens die er voor zorgde dat De Boeck zijn tweede van de avond tegen de netten kon binnentrappen.
En Ambiance ging rusten met een comfortabele 2-0 voorsprong.
Van bank gewisseld, de score omgeswitcht en Team Ambiance trok weer van leer tegen ‘t Amuzement. Ambiance en Amuzement: plezier gegarandeerd.
Verbeeck vond, na een week afwezigheid, de kans om te tonen dat hij ook nog meespeelt.  Na een individuele actie om duimen en vingers vanaf te likken, kon hij de drie-nul maken….
Maar Onze Jongens vergaten daarna dat er nog een ploeg op het veld stond.  Na een aantal gemiste kansen van ‘t Amuzement, vonden ze het welletjes geweest.
Ook zij konden scoren, dat lieten ze ons duidelijk zien: voor Team Ambiance het goed en wel wist, stonden de bordjes gelijk.
De match eindigde op 3-3 maar ik heb uit een zeer betrouwbare bron gehoord dat Team Ambiance heeft gevochten als een beest…En sometimes you win some, sometime you lose some.  En kijk, de punten werden verdeeld.
Nu een weekje rust en dan, op een blauwe maandag, moeten we Walkers onder ogen zien.  Ooit één van de eerste tegenstanders in 2008 in de eerste competitiestapjes van Ambiance…eens kijken wat we nu waard zijn tegen deze ploeg.  Ze staan tweedes in de competitie maar we gaan ons vel duur verkopen!  En zoals de Hulk al zei in de tv-series: Don’t make us angry…

Lineup

2. Werner Dietens
109. Jens MaertensAssist
10. Kevin VerbeeckGoal
11. Arne De BoeckGoalGoal
1. Jurgen VrankenRed Card
13. Yannick Dietens

Subs