Team Ambiance vs ZVK Bras

vs
04/03/2015
Score: 7 - 2

Match Report

Saving Team Ambiance

We duiken de lente in, dat is een feit. Sneeuw zullen we niet meer moeten verwachten, maar de vuren werden woensdagavond al aangestoken. Zeker binnen in de zaal. En de jongens van ZVC Bras hebben dat gevoeld, die aangename warmte en het vuur dat aan hun schenen werd gelegd. ZVC Bras een goede middenmoot met de neus richting top 5. Geen gemakkelijke kandidaat dachten we zo, maar het draaide iets anders uit.

De opwarming was al pittig, waar zelfs Verbeeck zijn kunsten toonde als balletdanser.  En het moet gezegd: er is een grote carrière aan hem voorbijgegaan.  Wat hij precies wilde tonen (een pirouette op droog ijs fo één of andere overstap) is niet meteen duidelijk, maar het was mooi om zien.

Om 21.02 werd de wedstrijd op gang gefloten en tussen 21.11 uur en 21.24 uur zagen een erg gretig Team Ambiance.
Tegenwoordig wordt dit exact en wetenschappelijk juist gemeten door onze pronostiekjesvrouw. Op de bank zat de volledige staff, op het plein begon langzaam de spanning op te bouwen. Eerst werd er gescoord door De Boeck, op aangeven van Verbeeck maar 6 minuten later gaven een lichte voorsprong uit handen, waarbij de stoere binken van Bras de leding nemen en uiteindelijk in de buurt van een 1-1 arriveerden. Maar ook in zulk een situatie weet de ploeg de kalmte te bewaren.

Tijdens de rust werd er van bank verwisseld en ja, onze nieuwe terreinverantwoordelijke wilde zelfs de score aanpassen naar de juiste kant.  Als het een gelijke stand is, is dat moeilijk natuurlijk.  Verwarring alom bij de terreinverantwoordelijke maar gelukkig zorgde de rest van de staff voor verduidelijking.

Die tweede helft deden onze mannen wat ze moesten doen. Gewoon kort en krachtig, team en spirit, de bal rond spelen en op de juiste moment de straat inblazen.  Er werd nog twee keer gescoord door Yannick Dietens, Jens, Arne en Kevin pegelde er ook nog eentje in.
Het ging makkelijk, zo oogde het althans. De uitslag geeft een juiste weergave van de match. We waren beter, we staan nummer zeven en onze neuzen staan weer richting top vijf.

Volgende week naar de nummer vier in de stand…Harlekijn 2…. Say goodnight, Harlekijn…

 

Lineup

2. Werner Dietens
133. Glenn AertsRed Card
7. Bjorn Sluyts
109. Jens MaertensGoalGoalAssistRed Card
10. Kevin VerbeeckGoalAssistRed Card
11. Arne De BoeckGoalGoalAssistAssist
1. Jurgen Vranken
13. Yannick DietensGoalGoalRed Card

Subs