SSC Eppegem vs Team Ambiance

vs
10/02/2015
Score: 11 - 6

Match Report

Ambiance History X

We waren er niet bij,dinsdag. Letterlijk punt… We weten uit het verleden dat wedstrijden om 22.00 uur geen goeie afloop hebben voor ons.  Jawadde….
Straffen toebak ! Misschien een lichte onderschatting van onze tegenstander, ze stonden ‘maar twaalfdes’.  Iedereen zal allicht zeggen: “Ooooh, maar da moogde nooit doen”, maar ja, “het is gebeurd” zou Erik Van Looy het uitdrukken… Ondanks dat de thuisploeg direct veel druk zette en dat uitte zich in veel kansen in het eerste kwartier van die eerste helft.  En zo kon SSC Eppegem de score openen.
We hebben gezien dat onze Ambiancers hun vel duur gingen verkopen want niet veel later stond het alweer gelijk, dankzij een schitterende vrije trap van onze aanvoerder De Boeck. Maar SSC Eppegem, met die onwaarschijnlijk veel te lange naam, wilde ons laten weten dat we het hier niet makkelijk zouden krijgen. En zo maakten ze de 2-1.
SSC Eppegem, een topploeg in onze reeks vorig seizoen (ze eindigden vijfdes), liep op wolkjes. Toch konden we weer gelijk maken, maar laten we eerlijk zijn, we speelden onze mindere wedstrijd.
Maar goed, verliezen, tja ‘t zat er aan te komen, maar fier zoals onze jongens zich door deze reeks een weg banen, fier zullen zij ook straks de arena verlaten. Met opgeheven hoofd. Niets kon de sneltrein van SSC Eppegem stoppen in de tweede helft en Team Ambiance verloor hoe langer hoe meer het noorden. We hebben alles naar boven gehaald, zelfs onze vrouwelijke terreinverantwoordelijke, onmisbaar, zelfs op uitwedstrijden, begon haar stem te verheffen, en ge weet wat dat wil zeggen ! We zijn er dan ook tegenaan gegaan, maar we hebben het niet mogen zien.  Toch konden we maar liefst zes goals binnenstampen . We nemen waar we recht op hebben … We misten uiteraard enkele basisspelers waaronder onze capitan die in bed lag met griep… De Mexicaanse, de Amerikaanse, wat maakt het uit, hij was er niet bij.  Bijkomende pech: ons sluitstuk Verbeemen raakte gekwetst tijdens de match waardoor Glenn Aerts het doel begon te verdedigen.  Verbeemen zal ongeveer een week buiten strijd zijn.  De techniek staat niet meer stil. Tegenwoordig kan men alle gemiste programma’s, achteraf in de zetel thuis, terug herbekijken. Wij gaan dat ook doen … want volgens mij zit hier meer achter, tactische spelletjes worden er nu gespeeld.
Maar de druk is eraf, niks moet en alles mag … dat heerlijke gevoel zal ons de volgende competitiematchen blijven volgen, en alles loopt weeral zoals het loopt en we gaan terug wa winnen en wa verliezen en de sfeer zit er in, de sfeer van plezier en zien dat we die middenmoot houden, kortom, de sfeer van Ambiance! “The tribe has spoken”!

Tot volgende week,

De Ambiance Analist

Man van de match: Glenn Aerts en Jens Maertens

Glenn Aerts
Number133
NameGlenn Aerts
Birthday30/10/1992
Age25
Season2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionVerdediger
Appearances16
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match2
Joined01/09/2011
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

01/09/2011: begint bij Team Ambiance

2012-2013: Most Valuable Player Of The Year

2014-2015: stopt bij Team Ambiance

 

jens
Number109
NameJens Maertens
Birthday07/05/1990
Age27
Season2011-2012, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances39
Goals50
Assists20
Gele kaarten0
Man van de match113
Joined01/09/2013
Hometown Sint Katelijne Waver

Profile

Palmares:

2011-2012: begint bij Team Ambiance

2012-2013: stopt bij Team Ambiance

2013-2014: maakt comback bij Team Ambiance

2014-2015: Topschutter (30 goals)

2016 – 2017: stopt bij  Team Ambiance

 

Lineup

101. Danny Verbeemen
2. Werner Dietens
133. Glenn AertsRed Card
7. Bjorn Sluyts
109. Jens MaertensGoalGoalGoalAssistRed Card
11. Arne De BoeckGoalAssistAssist
13. Yannick DietensGoalGoal

Subs