Team Ambiance vs Kommaarop

vs
04/02/2015
Score: 1 - 3

Match Report

Psycho

De kabouterdans, plopperdeplopliedjes, het mocht allemaal niet helpen, Kommaarop kwam en zou winnen. Dat lieten deze mannen in de eerste helft al gauw blijken. Onzen draai vinden, supporters die bleven roepen, onzen trommel die harder slaat dan de hunne, het mocht allemaal niet zijn… Nochtans scoorde Verbeeck, net als in de heenmatch het enige doelpunt voor Ambiance.

Ze noemen niks voor niks Kommaarop.   We gingen rusten met een gelijkstand, 1-1 en we waren eigenlijk niet zo slecht bezig;  Normaal zijn het de “ouderen” de “anciens” die geroutineerd de match onder controle houden, maar het mag gezegd, de jongeren namen deze keer het voortouw. De supporters kregen waar voor hun geld. Een opvoering van Peter Pan, waarin de jeugd het opneemt tegen de schavuiten van Kapitein Haak. Maar als je de kansen vooraan niet afmaakt, dan wordt de voetbalwet toegepast…zijnde…het spreekwoordelijk deksel op de neus.

Geen idee wat Ambiance bezielde in de tweede helft. Ze speelden futloos en kwamen niet meer in de wedstrijd.  Passen werden slecht gegeven, kansen werden niet verzilverd…Niemand in de zaal gelooft in de eindwinst en dat was te merken aan het spel.

Er waren er nog enkelen van de schavuiten die er wel in geloofden maar kregen de rest van het team niet mee. Jammer.  Nochtans is 1-3 tegen de tweede in de stand geen ramp, geen afgang. Maar er zat meer in.

Volgende week moeten we naar SSC Eppegem in, euh, Eppegem.  Hopelijk pikken we daar de draad weer op.  Wie zal het zeggen, wie zal het weten?  Volgende week, om 22.00h: The truth is out there!

Lineup

101. Danny Verbeemen
2. Werner Dietens
133. Glenn Aerts
155. Kris van den Eynde
7. Bjorn Sluyts
10. Kevin VerbeeckGoalRed Card
11. Arne De Boeck
13. Yannick DietensRed Card

Subs