Team Ambiance vs ZVC Walkers

vs
03/12/2014
Score: 1 - 2

Match Report

The Silence Of Team Ambiance

Tis godgeklaagd, op 3 december speelt Racing Mechelen tegen Anderlecht én Team Ambiance tegen ZVC Walkers.  Een beetje historisch want laat ZVC  Walkers een ploeg zijn die we de laatste keer zijn tegengekomen in 2008, wanneer Team Ambiance nog echt in de kinderschoenen stond.
Maar dilemma dus: Racing of Team Ambiance.  We besloten om de taken te verdelen: het grootste deel van het bestuur ging scouten om eens te kijken of er iets bruikbaars rondliep terwijl de spelers hun beste ‘knietje’ voorzetten om de twee punten thuis te houden.  Het enige wat het bestuur heeft onthouden van Constant Van den Stock was kouwe tenen en 5 goals, 2 hamburgers, 21 pintjes (dat wisten we niet zo goed meer), ene GSM voor twee personen en pintjes.  Dan liever naar de warme zaal in Leest…

Gelukkig was onze juniorenploeg één gezonde brok vlees en konden we met goeie moed ZVC Walkers ontvangen.ZVC Walkers zag hun komst wel zitten en hoopten op twee punten. Wij, junioren, maar wel op elkaar ingespeeld moesten het hebben van wilskracht, team-spirit en onze supporters. Wanneer dit drieluik aanwezig is, kan er nog weinig gebeuren.
Jammergenoeg was het blijkbaar wat friskes zodat de talrijke supporters maar moeilijk hun weg konden vinden naar de zaal en tja Junioren…Wanneer ge geboren zijt in 1967, kunt ge nog moeilijk spreken van ne junior… Maar met een ploeg met een gemiddelde leeftijd van 24,5 jaar is de oudste speler het dubbele…
Hij voelde zich blijkbaar toch helemaal thuis op het veld en besloot om halverwege de tweede helft een gele kaart te pakken zodat onze junioren helemaal op zichzelf waren aangewezen en dat hebben ze gevoeld: twee gekwetsten op zes spelers… Een boksmatch geeft minder kwetsuren….

ZVC Walkers, altijd technisch sterk, gaf de puntjes niet weg. We moesten er voor spelen en dat deden we ook. De “gil” geluidjes die soms uit de tribune oprezen, konden het vuur alleen maar aanwakkeren bij onze jongens.Maar ondanks de enige goal van Yannick, Werner Junior feitelijk, kon Team Ambiance niet vermijden met 1-2 kopje onder te gaan.  Maar toch: een pluim voor de jonkies.  De toekomst van Team Ambiance is verzekerd, dat staat nu al vast!

De match was sterk, de supporters kregen waar voor hun zitplaats maar alleen die punten eh !  De reguliere competitie gaat na vandaag zijn winterslaap in, maar in de beker zijn we nog actief.  Op 15 december geven we partij tegen RSC All-In in Zemst… En RSC All In “You can’t win anyway… You see, we hold the winning card!”

Uw verslaggever

Man van de match:

Danny Verbeemen
Number101
NameDanny Verbeemen
Birthday25/03/1983
Age35
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionDoelman
Appearances11
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match4
Joined01/09/2008
Hometown Tienen

Profile

Palmares:

2008 – 2009: begint bij Team Ambiance

2009 – 2010: Most Valuable Player Of The Year

2012 – 2013: raakt zwaar gekwetst aan de achillepees.

2014 – 2015: maakt zijn rentree in de ploeg

2014 – 2015: raakt ernstig gekwetst aan de schouder waardoor hij 1 maand out is

2014 – 2015: stopt bij Team Ambiance

 

Lineup

101. Danny VerbeemenRed Card
2. Werner DietensYellow Card
133. Glenn Aerts
155. Kris van den Eynde
109. Jens Maertens
13. Yannick DietensGoal
123. Tom Lammar

Subs