Gotcha United vs Team Ambiance

vs
28/11/2014
Score: 4 - 3

Match Report

Komen Eten

Mijmerend zat ik in ‘t Hoeveke in Lier, aan een tafel met zes.  In gedachten verzonken bij de wedstrijd die zich op ongeveer 24 kilometer in de sporthal van Zemst afspeelde. Een rondborstige serveuse met een, naar mijn mening, te strak uniformpakje, kwam heupwiegend naar mij toegestapt. Met die vragende blik in mijn ogen, knikte ze met haar zwarte haren en fluisterde ze me toe dat Ambiance de eerste helft nipt voor stond.

Langs de zijlijn liep de kapitein van Team Ambiance heen en weer, hij heeft tegenwoordig heel wat aan zijn hoofd, maar toch present.

In die tweede helft gaven we onze voorsprong weg en de eerste in het klassement kan de kloof met de jonge thuisploeg wat dichten.  Ondanks enkele knappe safes, mooie combinaties en een verkeerde baldalingkomt de tegenstander terug tot 3-3.
Tamara, zo noemde deze warme serveuse, vertelde me iets over slecht nieuws: een tegengoal geslikt. Ik vond deze eerste opinie voetbaltechnisch verantwoord, alhoewel een tweede analyse misschien anders zou uitwijzen. Maar intussen was die tweede helft al druk bezig.

De wedstrijd kwam in een versneld tempo terecht, iets te vlug voor onze spelers want op het einde zien we de winst voorbij onze neus vliegen.  Het was een verhaal zoals eerder, weer nipt eindigen, weer die suspense, niet goed voor hart en bloedvaten .. Maar die serveuse van ‘t Hoeveke, Heidi, liet weten dat alles wel goed ging komen en dat we er sterker zullen uitkomen. Nog sterker, benieuwd hoe dat gaat aflopen. Intussen ben ik met haar aan het einde van de menu gekomen en vraag ik me af of Arne nu nog meer gaat scorenmet dat ene been, en zal Kevin alle ballen terug meebrengen en binnenkort terug de salsa dansen in zijn afgewerkte living. Zal Bjorn zijnen Argentijne steak wel helemaal opkrijgen en hoe zit het eigenlijk met die rijstpap op grootmoeders wijze met bruine suiker, zal Tamara haar nummer meegeven ? …Dat en nog veel meer in onze volgende aflevering van Komen Eten …

Volgende woensdag onze laatste thuismatch van de heenronde tegen ZVC Walkers een beetje historisch, ook voor de Walkers: Resistance is futile

 

 

Tot volgende week….

Lineup

101. Danny VerbeemenRed Card
2. Werner Dietens
155. Kris van den Eynde
109. Jens Maertens
10. Kevin VerbeeckGoalAssistAssist
11. Arne De BoeckGoalGoalAssist

Subs