Team Ambiance vs Celtic

vs
05/11/2014
Score: 7 - 3

Match Report

Goodfellas

Na het debacle van vorige week, werd het hoog tijd dat Team Ambiance zich opnieuw kon bewijzen…Willens nillens tegen een groen-witte ploeg dan nog.  Er werd even gevrees of die kleuren ons niet de das gingen omdoen, aangezien er toch enkele groen-witte harten bij Team Ambiance aanwezig zijn.

Maar Team Ambiance speelde weer een sublieme wedstrijd. Als we deze winnen, nestelt Team Ambiance zich weer mee bovenaan het klassement… Celtic stond echter maar één puntje achter, dus van “dubbele” punten gesproken …  Deze thuiswedstrijd werd een hommage aan alle spelers.  Elke speler van ons Team Ambiance werd ingezet. Iedereen heeft zijn deel van de match kunnen beleven, een gebaar van respect voor ieder individu in deze ploeg, die mee heeft kunnen bijdragen tot de overwinning van vandaag. Celtic keek toe en zag op welke manier wij twee punten thuis hielden vanavond. De twee helften maakten veel duidelijk in onderscheid van de eindstand. Een afgetekende overwinning, alhoewel we moeten toegeven dat we in de tweede helft laat op gang kwamen.

Gescoord werd er door Arne, Jens, Tom, Yannick en Kevin.  Verbeeck werd ook gekozen tot Man Van de Match!

En, niet onbelangrijk, de tweede officiële wedstrijd van Yannick Dietens…En zijn eerste officiële goal voor Team Ambiance!

Nog een paar wedstrijden te gaan en dan lonkt de winterstop weer.  Zijn het de jaren, de overwinningen,… Een seizoen gaat precies telkens sneller en sneller… Nu al stillekes benieuwd naar de terugronde…waar we ook ons mannetje zullen staan. Want ook daar verwelkomen we van harte alle ploegen op onze thuisbasis, ook in de terugronde zeggen we tegen hen …

“If I weren’t crazy, I’d be insane!”

Man van de match:

kevin
Number10
NameKevin Verbeeck
Birthday31/03/1981
Age37
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances43
Goals57
Assists35
Gele kaarten1
Man van de match177
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: begint bij Team Ambiance

2009-2010:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011: Super-Assist

2010 – 2011: Most Valuable Player Of The Year

2011-2012:  kapitein bij Team Ambiance

2012-2013:  kapitein bij Team Ambiance

2013-2014: kapitein bij Team Ambiance

2014-2015: Most Valuable Player Of The Year / kapitein bij Team Ambiance

2015-2016: Most Valuable Playeer Of The Year / Topschutter / kapitein bij Team Ambiance

2016-2017: Stopt bij Team Ambiance

Lineup

101. Danny Verbeemen
2. Werner Dietens
155. Kris van den Eynde
7. Bjorn Sluyts
109. Jens MaertensGoal
10. Kevin VerbeeckGoalGoalAssistAssistRed Card
11. Arne De BoeckGoalGoalAssistAssist
13. Yannick DietensGoalAssist
123. Tom LammarGoal

Subs