De Kleine Keizer vs Team Ambiance

vs
23/09/2014
Score: 3 - 5

Match Report

Lord Of The Arena: The Return of Team Ambiance

Alle supporters die mee afreisden naar Zemst hadden één ding gemeen : genieten van een avondje spannende zaalvoetbal! Het stond reeds aangegeven op een deur aan de inkom “Cardio Abort Facial Event” (afgekort C.A.F.E.) waar hartpatiënten terecht konden voor een spoedbehandeling om te bekomen van de zenuwslopende wedstrijd.

Neen, we kregen het niet kado maar de inzet was wel hoog: een plaats helemaal bovenaan het klassement.

De eerste helft verliep tamelijk vlot en Team Ambiance behield zijn organisatie maar desondanks stonden we al gauw 1-0 achter door een knullige goal… Lammar wist dit recht te zetten en maakte er 1-1 van.  Team Ambiance vocht zich in de wedstrijd.

In die tweede helft liet ZVC De Kleine Keizer zien hoe je een ploeg met de twee voeten terug op de grond zet. Letterlijk dan, want in die tweede helft waren we telkens op achtervolgen aangewezen. De aanwezige Team Ambiance supportersclan bleef hardnekkig de ploeg steunen met applaus, bankgeklop, geroep, fluitsignaal en af en toe galmde een Mexicaanse keelklank door de zaal. Geweldig toch, Team Ambiance International !

Terug naar de wedstrijd … die vreselijke tweede helft, die ons in het verleden meermaals de “dinges” om deed. Met een banger hart, Rob zou het niet beter kunnen uitdrukken, beleefden we die tweede helft. En dan lees je die strijdvaardigheid en durf af van de gezichten van onze spelers. Zelfverzekerd spelen, aanvallend en laten zien dat we niet voor niets bovenaan staan in dat klassement.  Het ging allemaal gelijk op, ZVC De Kleine Keizer scoorde, Team Ambiance scoorde, geen van beide ploegen nam afstand.  Geen van beide ploegen hadden al verloren dit seizoen.

Het bleef gelijk oplopen, ondanks dooelpunten van Tom Lammar, Kris Van den Eynde, Jens Maertens en Arne De Boeck.  Niet goed voor de spijsvertering, wel goed voor de adrenaline. Ik heb ze allebei gevoeld … De verlossing, de glimlach, de eerste plaats is in zicht. En in die laatste minuten, geen ordinaire woorden, geen geroep van de ene naar de andere, neen, hier was alleen maar respect, voor twee ploegen die hun supporters weten te verwennen. Bedankt ZVC De Kleine Keizer, bedankt Team Ambiance!

We maken ons op voor de volgende wedstrijd, die weer in gebrekkige omstandigheden zal voorbereid worden. Een bekermatch nog wel.  “Onze mannen” zullen ook dan weer op een sportieve manier hun wedstrijd spelen en we mikken op die verdomde tweede ronde.   Niet alleen de eerste plaats nu is een unicum in de geschiedenis, ook een tweede ronde zou geweldig zijn!!!

Maar eerst mogen we genieten, genieten van die eerste plaats in het klassement…. Verdiend of geluk?  Elke week is het weer bevestigen.  Nadeel: El Presidente kan, zoals beloofd, bitterballen trakteren aan de ploeg.  Normaalgezien gebeurt dit één keer in het seizoen, nu al na drie matchen…Waar gaat dit eindigen?  Frank, haalt al maar ne voorraad in huis ;-)

stand230914

Volgende week (3 oktober) bekermatch in Zemst, op 1 oktober wordt er nog een oefenmatch afgewerkt tegen Racing Profi… Maar aan allen kunnen we maar 1 ding zeggen:

“Welcome to the madhouse! Now let’s get this party started.”

 

Man Van De Match:

Tom Lammar en Kevin Verbeeck

Bedankt aan Jessica voor de foto’s!

Tom Lammar
Number123
NameTom Lammar
Birthday16/12/1982
Age35
Season2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionMiddenvelder
Appearances8
Goals4
Assists0
Gele kaarten2
Man van de match1
Joined01/09/2009
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2009: begint bij Team Ambiance

2016-2017: stopt bij Team Ambiance

kevin
Number10
NameKevin Verbeeck
Birthday31/03/1981
Age37
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances43
Goals57
Assists35
Gele kaarten1
Man van de match177
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: begint bij Team Ambiance

2009-2010:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011: Super-Assist

2010 – 2011: Most Valuable Player Of The Year

2011-2012:  kapitein bij Team Ambiance

2012-2013:  kapitein bij Team Ambiance

2013-2014: kapitein bij Team Ambiance

2014-2015: Most Valuable Player Of The Year / kapitein bij Team Ambiance

2015-2016: Most Valuable Playeer Of The Year / Topschutter / kapitein bij Team Ambiance

2016-2017: Stopt bij Team Ambiance

Lineup

2. Werner Dietens
155. Kris van den EyndeGoal
7. Bjorn Sluyts
109. Jens MaertensGoalAssist
10. Kevin VerbeeckAssistAssistRed Card
11. Arne De BoeckGoalAssist
1. Jurgen Vranken
141. Ken Aerts
123. Tom LammarGoalGoalRed Card

Subs