't Amusement vs Team Ambiance

vs
21/11/2014
Score: 6 - 9

Match Report

The Unusual Suspects

Dit moet een plezant matchke worden,  Het stond in de sterren geschreven.  Ploegen met de naam ‘t Amuzement en Team Ambiance, dat kan niet anders of het moet een Tomorrowland op een voetbalbalveld zijn.  De tribune ging alvast uit de bol, Machelen was te klein, de sfeer zat er goed in. Mooi voetbal, een ploeg die nog steeds groeit en nieuwe elementen die af en toe het team bijspringen op een manier waarop je zou geloven dat we met 12 basisspelers op het terrein staan.Ook een beetje een onuitgegeven Team Ambiance, daar in Machelen.  Geen vaste doelman beschikbaar, dus wilde Bjorn De Panter het wel een keertje proberen…Zo slecht was dat nog niet.

‘t Amuzement speelde met respect en liet Team Ambiance voetballen.  Dat kwam hen echter duur te staan, aangezien ze tegen het affluiten van de eerste helft op een 1-5 achterstand stonden te loeren.  Maar in de tweede helft trachtten ze de partij te doen keren. Maar wanneer de heren van Team Ambiance beslissen dat die tweede helft er eentje moet zijn van over en out, dan zij het zo. Niets kan hen dan nog in de weg liggen.  ‘t Amuzement maakte het toch nog spannend en wist terug te komen tot 7-6, waaronder nen dikke mercie aan Dietens Senior.  “Als het niet lukt aan den overkant, dan maar in eigen doel” dachtem en hij scoorde mooi in de hoek… Uiteindelijk kon Team Ambiance de twee punten mee naar Mechelen pakken en vinden we stilletjes maar zeker weer wat aansluiting met de begeerde top van het klassement.  Nu een moeilijke verplaatsing naar Gotcha (eerste in de stand) en daarna naar Turbo (jeps, wéér Turbo) en dan winterstop.

En of je nu de zaken door een roze of blauwe bril bekijkt, of je nu schittert aan de zijlijn, op de bank of in het doel, het is de ploeg die het doet, de rest komt vanzelf …

Nog één geheimpje wil ik jullie verklappen : je moet bij een volgende wedstrijd eens letten op onze voorzitter, want dan…dan is zijne verlof al eventjes voorbij.   Maar als er iemand achter vraagt, zegt hij steevast: ” Oh well…I suppose the Joker’s holiday had to end some time”

Allez mannekes, t’ Amuzement en tot de volgende eh!

Man van de Match: (jeps, we zijn met drie deze keer, maar eigenlijk verdienen alle aanwezige spelers deze titel vanavond!)

Bjorn Sluyts
Number7
NameBjorn Sluyts
Birthday17/07/1979
Age38
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionVerdediger
Appearances69
Goals5
Assists8
Gele kaarten0
Man van de match126
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: richt Team Ambiance op

2008 – 2009: wordt kapitein van Team Ambiance

 

kevin
Number10
NameKevin Verbeeck
Birthday31/03/1981
Age37
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances43
Goals57
Assists35
Gele kaarten1
Man van de match177
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: begint bij Team Ambiance

2009-2010:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011: Super-Assist

2010 – 2011: Most Valuable Player Of The Year

2011-2012:  kapitein bij Team Ambiance

2012-2013:  kapitein bij Team Ambiance

2013-2014: kapitein bij Team Ambiance

2014-2015: Most Valuable Player Of The Year / kapitein bij Team Ambiance

2015-2016: Most Valuable Playeer Of The Year / Topschutter / kapitein bij Team Ambiance

2016-2017: Stopt bij Team Ambiance

Kris van den Eynde
Number155
NameKris van den Eynde
Birthday05/08/1993
Age24
Season2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances13
Goals7
Assists2
Gele kaarten0
Man van de match2
Joined01/09/2011
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2011-2012: begint bij Team Ambiance

2013-2014: Topschutter

2014-2015: stopt bij Team Ambiance

 

Lineup

2. Werner Dietens
133. Glenn Aerts
155. Kris van den EyndeGoalGoalGoalRed Card
7. Bjorn SluytsRed Card
109. Jens MaertensGoalGoalGoalAssistAssist
10. Kevin VerbeeckGoalGoalAssistAssistAssistRed Card
11. Arne De BoeckGoalAssistAssist

Subs