FC Amigo's vs Team Ambiance

vs
13/05/2017
Score: 6 - 7

Match Report

The Ambiance Rush

19.00 uur, De Nekker.  Kurt en Glodi waren afwezig deze wedstrijd omwille van andere voetbalverplichtingen ergens op een buitenveld, Vranken was gekwetst aan de knie en dus trad Team Ambiance zonder deze toppers aan.

Maar hoog tijd dus om de anderen wat te doen schitteren.  Erwin in de goal, Werner, Bjorn en Danny zorgde voor de verdediging en Arne, Yannick, Steffens en Kevin (jaja, Verbeeck: hij kwam ons versterken vanavond) moesten voor de rest zorgen.

Het was te merken dat Team Ambiance even had stilgelegen.  Ik denk dat met 5 naaktslakken op het veld de wedstrijd sneller ging.  Er vielen gaten, er werd te hoog verdedigd, de kansen werden niet afgewerkt of gingen naast: kortom we keken al snel op een achterstand. Wij werkten aan 40% af, de tegenstander (FC Amigo’s) aan 80%.  Tja, dan krijg je dus een verschil in score.  Nochtans gaf Sluyts het voorbeeld want hij maakte het openingsdoelpunt voor Ambiance.  Maar de rest volgde niet…

Het duurde nog tot de tweede helft eer de diesel in gang schoot. We stonden 6-3 achter en sommigen hadden zich al neergelegd bij een puntenverlies.  Dag derde plaats, dag kans om te promoveren.  Maar wedstrijden duren 50 minuten en dat was ook FC Amigo’s ontgaan.

Het staat 6-6 met nog letterlijk drie minuten op de klok, de volgende ploegen staan al te drummen aan de zijlijn.  En om 19.58 uur gebeurt het onverwachte: De Team Ambiance Rush:  een knappe tegenprik en plots staan we een doelpunt voor.  En dan komt de langste minuut uit de hele wedstrijd.  Klokslag 20.00 uur staat de volgende ploeg op het veld en is onze

 

Lineup

2. Werner DietensGoalRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
10. Kevin VerbeeckGoalAssistAssistRed Card
11. Arne De BoeckGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
22. Erwin Vandenbrande

Subs