Team Ambiance vs AC Malin

vs
02/11/2016
Score: 5 - 6

Match Report

Heat

Vandaag trad Ambiance aan tegen de eerste van de reeks.  Met slecht tien tegendoelpunten moesten ze wel een goeie verdediging hebben of een goeie keeper, in ieder geval, op papier waren we gewaarschuwd.

Voor onze voorzitter begon het voetbalavondje nie al te best: hij was maar nét op tijd en hij had de shirts mee waardoor hij een hele ploeg een kwartier lang in hun onderbroek in de kleedkamer liet zitten.  Daarnaast was hij ook nog eens de wedstrijdbal vergeten én, later in de wedstrijd, was hij verantwoordelijk voor een tegengoal.  Tja, het kan al eens tegenzitten.

Maar verder naar de match dan.  Een gewaarschuwde ploeg is er twee waard, zeggen ze wel eens en dat klopt ook.  Voordat het eerste kwartier goed en wel om was, keken de bezoekers al tegen een 2-0 achterstand aan.  Een goeie start, heet zoiets.

Maar uiteraard stonden de leiders niet voor niets op die plaats en we kregen al snel een paar doelpunten tegen.  Toch ging het gelijk  op en we gingen rusten met een 3-3 gelijkstand.

Onder andere De Boeck, voor de eerste keer samen met Boeckie (de zoon) verenigd op het veld, zorgde voor twee goals.

Maar desondanks een grote inzet van Team Ambiance konden we niet vermijden om toch met het kleinste verschil (5-6) te verliezen.  Het was jammer, want we konden zorgen voor een ware stunt, maar het was ons niet gegund (eej, da rijmt)

Nu kunnen we drie weken op ons lauweren rusten en op 25 november geven we partij aan Pintelier… Da kan nog wel ne keer een leuke affiche worden: Pintelier tegen Ambiance… Dat kan niet meer misgaan ;-)

Tot dan!!

Lineup

1. Jurgen Vranken
5. Glodi Mabiala Mendez Da SilvaGoalGoalAssist
7. Bjorn Sluyts
11. Arne De BoeckGoalGoal
13. Yannick Dietens
114. Niels SteffensAssist

Subs