Anotherkoek vs Team Ambiance

vs
25/10/2016
Score: 6 - 4

Match Report

The Wolf Of Team Ambiance

Het stond eigenlijk al in de sterren geschreven…
Deze week was er uitzonderlijk geen Doodle, één van onze sterkhouders ging al tegen de grond met de fiets, iedereen was maar nét op tijd op het veld waardoor er niet kon opgewarmd worden én de bak met de tenues ging tegen de grond: bak kapot… Het was écht onzen dag niet.

Nochtans waren we goed begonnen.  Dat het niet makkelijk ging zijn, wisten we al vanaf minuut 5, maar we konden toch gaan rusten met een 1-2 voorsprong.  De bitterballen vlogen virtueel al in onze mond.
Ondanks de aanmaningen van Steffens om erg georganiseerd en slim te spelen, werd er tijdens de tweede helft gemorst met kansen.  En dan krijg je wederom het deksel op de neus… Ondanks de goals van Steffens, Dietens én Mabiala moest Team Ambiance het onderspit delven en blijven we hangen op een achtste plaats.  Maar erger…geen bitterballen.  Nopes, dan moet er eerst wéér drie keer na elkaar gewonnen worden.

Maar niet getreurd, volgende woensdag spelen we thuis en… “Wait a minute, wait a minute. You ain’t heard nothin’ yet!

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
2. Werner DietensRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
5. Glodi Mabiala Mendez Da SilvaGoalAssistRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensGoalRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs