Team Ambiance vs ZVC Rodinhy

vs
19/10/2016
Score: 8 - 2

Match Report

The Treasure of Team Ambiance

Een koude (volgens de aanwezige dames) oktoberavond in…oktober.
Het is nu écht gedaan bij het oprijden van de parking van onze geliefde sporthal dat we nog een heerlijke nazomerse zon in onze rug voelen.  Nee, als we nu de parking oprijden, is koud, er staan plassen..De herst is wel degelijk in het land.

Maar dan is er die warme gloed die vanuit de kleedkamer de hele sporthal verwarmd.

Team Ambiance kan beginnen aan een lange opwarming en ZVC Rodinhy maakt zijn opwachting in onze arena.

Het gaat nochtans eerst gelijk op: 0-1 achterkomen, 1-1 gelijk maken en dan Sluyts die een bal devieert zoals alleen hij dat kan in eigen doel: 1-2.

Maar dan begint die Ambiance-motor echt warm te draaien.  Julie doet nochtans haar best om met verkleumde vingers de score en assists bij te houden.  Nele kirt zachtjes enkele aanmoedigingen.
Ik heb geen idee wie wanneer heeft gescoord, het was een beetje zoals vorige week.  Het enige dat ik wel heb onthouden is dat Sluyts zijn eerste goal (in de goeie goal deze keer) heeft gemaakt in twee seizoenen.  Voorzet van Steffens op de linkerslof van Sluyts en zijn statistieken kunnen eindelijk gevoed worden.

Het is geëindigd in een 8-2 overwinning voor Team Ambiance.  En zoals iemand opmerkte in ons clublokaal achter in ‘t Schuttershof was er inderdaad sprake van bitterballen na drie overwinningen.
Dat moet al van 2014 geleden zijn dat Team Ambiance nog bitterballen verdiend heeft.  Want, zo gaat dat bij ons in de club, drie opeenvolgende overwinningen geeft recht op bitterballen, bij vijf eten we zelfs friet met biefstuk.

Maar zover zijn we nog niet.  Eerst moeten we nog spelen tegen Anotherkoek en dat is echt another koek.

Eerst genieten van die zes punten en die achtste plaats.  Er zit volgende week zelfs een plaats in de top 5 in.  Maar dat is voor volgende week.

Dinsdag 25/10 om 19.30h…

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
2. Werner Dietens
5. Glodi Mabiala Mendez Da SilvaGoalGoalGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensAssistRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalGoalGoalAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs