Team Ambiance vs ZVC Ranzia

vs
05/10/2016
Score: 12 - 1

Match Report

Raging Ambiance

Woensdagavond…. de eerste tekenen van herfst hangen in de lucht.  Voor de wedstrijd met de ploegmakkers buiten een sigaretje roken of aan een pijpke lurken.  De voorbije maanden kon dit probleem, zelfs in een T-shirt.  Gisteravond was de eerste keer dat er af en toe een rilling te voelen was en het gevreesde zinnetje: “ik ga al naar binnen want tis toch ma kou buiten”  werd hier en daar toch gehoord.

Ook de tegenstander kwam binnendruppelen…en bleef druppelen. Wij kwamen amper aan 6 spelers terwijl ZVCRanzia een volledige ploeg op de bank hadden… Dat beloofde.
In ieder geval, we hadden geen zin om die “nul” in de stand lang te laten staan en vandaag gingen we kost wat kost die drie felbegeerde punten thuis houden.

Het was ook de eerste wedstrijd voor onze keeper als papa van Axel, die zelfs mee kwam kijken.  Allez, veel heeft em nie gezien, maar het is de gedachte dat telt.

We begonnen gretig aan de match met twee wissels op de bank.  En wat er toen gebeurde, is nog niet dikwijls voorgevallen bij Team Ambiance.

Tja, een verslag van de wedstrijd, daar is amper aan te beginnen.  We scoorden 12 doelpunten, dus op 50 minuten wedstrijd gingen de armen gemiddeld om de vier minuten de lucht in.  Laat ons zeggen dat Arne, Glodi, Yannick en Steffens de hoofdrol opeisten vooraan, Sluyts en Dietens zorgden voor een prima verdediging achteraan en voor de overschot zorgde Vranken.  ZVC Ranzia zag kans om één doelpunt te maken.   Terwijl wij normaalgezien wat in de situatie van ZVC Ranzia zitten, waren de rollen vanavond omgekeerd.
En Axel, die zag dat het goed was.

 

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed CardRed Card
2. Werner DietensRed CardRed CardRed Card
5. Glodi Mabiala Mendez Da SilvaGoalGoalGoalGoalAssistAssistAssistAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsRed CardRed Card
11. Arne De BoeckGoalGoalGoalAssistAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensGoalAssistRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalGoalAssistAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs