Pivobon United vs Team Ambiance

vs
17/09/2016
Score: 0 - 8

Match Report

Team Ambiance and the Lost Crusade

Tja, zo kun je het wel noemen… Team Ambiance maakt niet zijn beste seizoensstart mee.  Met 0 op 6 mag je al een beetje spreken van een ‘Lost Crusade’.

Deze week moesten de Ambiancers naar het landelijke Boortmeerbeek om daar partij te geven tegen de leider van tweede klasse Mechelen: Pivobon United.

Team Ambiance wist dat het moeilijk ging worden, want de uitslagen van Pivobon waren tot nu toe uitstekend.  Veel goals en het maximum van de punten.  Maar elke wedstrijd moet gespeeld worden….
Ware het niet dat onze aanvallers zo goed als allemaal in verschillende delen van de wereld zaten: Spanje, Mexico, Zemst,… je kan het nog zo gek niet bedenken.

Het begin was nochtans veelbelovend: Sluyts maakte zijn opwachting in roze sokken,  het gevolg wanneer je een weddenschap verliest.  Het moet gezegd worden: de opwarming van Ambiance was prima, niks op aan te merken.

De match wordt op gang getrapt en 20 minuten, bijna een volledige eerste helft spelen we een evenwichtige match.  T’is te zeggen: Pivobon weet duidelijk beter dan Ambiance de goal staan en krijgen meer kansen, maar de bal gaat er niet in.  Dat hebben bijna puur aan ons sluitstuk vanachter te danken: Vranken.

Maar dan kan kom er toch barstjes en kreukjes in die defensie van Ambiance en Pivobon kan vrij snel de 2-0 op het bord zetten.  Hoog tijd voor wat pauze dus.

Tweede helft wordt zo mogelijk nog erger voor Team Ambiance.  Onze blauw-roden kunnen het tempo amper aan en Pivobon heeft buiten de ploeg op het veld, nog twee ploegen op de bank zitten waardoor er om de 10 minuten een volledige nieuwe, lees: frisse, ploeg op het veld staat.   En dus krijgen we 8-0 op ons bord.  Moeilijk te verteren? Tja, het seizoen is nog jong…

Maandag herkansing, dan nemen het we het op tegen ZVC Perk in De Nekker.  Zij staan momenteel zevende met drie punten.  Geraakt Team Ambiance van de voorlaatste plaats weg?  Antwoord dus: maandag!

You’ve got to ask yourself one question: Do i feel lucky? ‘Well, do ya punk?

http://team-ambiance.be/?page_id=156

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
2. Werner Dietens
196. Joris Plessers
5. Glodi Mabiala Mendez Da Silva
166. David De Smet
7. Bjorn Sluyts
188. Bjorn Cassier
13. Yannick Dietens

Subs