KBC-CCM vs Team Ambiance

vs
28/09/2015
Score: 9 - 1

Match Report

 Das Leben der Ambiance

Zo even tussendoor was er nog een bekermatch.  Vorig seizoen haalde Team Ambiance nog de tweede ronde.
Dit seizoen mochten we beginnen tegen KBC-CCM.  Een nobele onbekende voor u, voor ons ook…
We weten enkel dat deze ploeg al ettelijke jaren meedraait in de eerste reeks van de Liga en meestal meedoet voor de prijzen.
Dus we wisten op voorhand dat het allesbehalve gemakkelijk zou zijn.

De eerste helft konden we nochtans volgen.  Goed, KBC-CCM waren baas, daar mag geen twijfel over bestaan maar we speelden het spelletje goed mee.
KBC-CCM kwam snel op voorsprong en kon uitlopen tot 3-0, terwijl Ambiance de kans op 3-1 en zelfs 3-2 heel makkelijk liet liggen.  Hou er ook rekening mee dat Team Ambiance met een absolute minimum bezetting speelt, dus zonder wissels.
Na de rust ging het wat van kwaad naar erger.  Maar bij 6-0 konden we dankzij De Boeck toch tegenprikken.
6-1, we vierden alsof we de overwinning beet hadden.   De Boeck had duidelijk de smaak te pakken en als hij niet kan scoren als enerzijde, doet hij het dan maar langs de andere zijde… Tja, het moet nie altijd de Sluyts zijn die de own goals maakt.
Uiteindelijk zijn we gestrand op 9-1… Volgens onze man in het cafetaria dacht hij dat beide ploegen slechts een reeks verschilden…dus toch een compliment voor Ambiance… en zeker ook dankzij Vranken, op dat sluitstuk kunnen we absoluut rekenen als het er op aan komt.  Hij is dan ook zeer verdiend onze Man van de Match!
Als we zo spelen volgende woensdag (overmorgen dus eigenlijk) winnen we.  Dit tempo en slim spelen… Maar we zullen we zien de woensdag.

Dan spelen we tegen de eerste van de reeks: ZVC Bras… En zoals Maxwell Smart al aanhaalde in Get Smart: Would you believe…

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick Dietens
114. Niels Steffens

Subs