ZVK Bras vs Team Ambiance

vs
30/09/2015
Score: 11 - 5

Match Report

The Prestige met een vleugje noten…

Over de bekerwedstrijd, waar we met opgeheven hoofd ten onder gingen, werd niet veel geschreven …

De verplaatsing naar ZVC Bras in Sint-Katelijne-Waver, zonder en met GPS, stond twee dagen reeds op het programma, we moeten verder…

Dus alle ogen en hoofden gericht naar het competitiebeest ZVC Bras, de leider in de reeks

De wedstrijd winnen is geen cadeau voor deze ploeg, maar wel heel erg leuk meegenomen, dat mochten we al eerder ervaren.
Het zou toch wel wat betekenen en eerlijk gezegd was de bekermatch, tegen een eerste-reekser ook geen complete afgang.

We begonnen goed en konden zelfs zorgen voor de 0-1. Al snel stonden de piepkleine scorebordjes op 2-2.
Niets gewonnen en niet verloren.

Maar dan ging het snel bergaf: fouten in de verdediging, foutjes van de keeper en aanvallend zat het ook niet helemaal koosjer.  Lag het aan het feit dat Steffens teveel gegeten had? Of aan het feit dat Verbeeck zijn ogen wat toegeplakt zaten? We zullen het nooit weten, maar we lieten ZVC Bras te veel hun spel maken en ze staan tenslotte niet voor niets aan de leiding in de reeks.

Zoals het oude spreekwoord zegt : “hoge noten pakken veel wind” dus werd ook Verbeeck uit de wedstrijd gehouden door de tegenploeg, terwijl de verdediging en de keeper keer op keer werd geteisterd door de nummer acht van ZVC Bras.

Maar weer een oud spreekwoord is hier van toepassing: de laatste nootjes wegen het zwaarst, dus vond de ref het bij 11-5 wel welletjes en mocht Ambiance gaan douchen… We gooiden de handdoek in de ring…allez, toch die spelers die voorzien waren van handdoek en proper onderbroek. Och, Verbeeck voelde zich al een beetje slap als een handdoek…alleen jammer dat hij er geen bij had.

Ambiance heeft nu 14 dagen om te bekomen van de twee zware wedstrijden.  En is dan helemaal opgeladen om partij te geven tegen de Douw Duvels… En Team Ambiance is bij deze al gewaarschuwd, bij verlies: no bitterballen for you!!

De Ambiance-Analist

MVDM:

Verbeeck Kevin

 

 

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed Card
2. Werner DietensGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsRed CardRed Card
10. Kevin VerbeeckGoalGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensGoalRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensRed CardRed CardRed Card

Subs