Team Ambiance vs ZVC Tramaleirs

vs
27/04/2016
Score: 8 - 2

Match Report

Full Metal Ambiance

Leest, je vindt het amper terug op je gps toestel, een gehucht van Mechelen, gelegen op de verkeersas van Heffen en Willebroek. Je kan er enkele bezienswaardigheden bezoeken, waaronder de Gemeentelijke Sporthal, zeker een bezoek waard !

Wij deden dat althans, want daar vond woensdag het belangrijke duel plaats tussen de Tramaleirs en de troep van Team Ambiance. Ons peleton had iets recht te trekken … na een niet zo denderende terugronde zouden we vanaf nu betere prestaties gaan neerzetten.

En we beginnen hier, thuis, onze eigen arena. Onze mannen trokken in die eerste helft serieus van leer. Onze scherpschutters waren in goede doen, maar er is toch altijd ene waarmee ge liever niet naar den oorlog gaat.  Sluyts opende op magistrale wijze de score van de avond door op sublieme manier zijnen eigen keeper te verschalken en de 0-1 op het scorebord te zetten… Friendly fire noemen ze dit dan… Hij is en blijft voorlopig koning van de own-goals.

Maar, zoals het hoort in een goeie sectie, ging de rest van het legioen op zoek naar meer goals, langs de goeie kant weliswaar. Kevin, Yannick, Niels en Arne begonnen hun mitrailleurs te laden en daar kwam een salvo uit van ‘jawadde’.  Ik waande me in die wedstrijd in zo een klassieke scène van onze kleine moedige Galliërs die strijd leverden tegen de Romeinen. Tussen onze mannen herkende ik Verbeeckix en Vrankix die dankzij Nielsix het spel bleven beheersen en ZVC Tramalari terug naar hun kamp deden afdruipen.  Maar onze generaal, De Boecknix, was toch de held van de avond: één goal en maar liefst assists, tja, dat heeft hem het gedaan!

De goals deden zich in snel tempo opvolgen en de (t)Ramaleirs voelden het aan alle kanten rammelen.  Totdat ze zelfs zich gingen verlagen tot uitlokking hier en daar waar Ambiance slim op reageerde…

Alles werd uit de kast gehaald voor deze broodnodige punten.  Sluyts verdedigde zoals een tank, niets kwam er nog voorbij, hij had nog iets goe te maken.   Vranken reageerde als een lange-afstandsraket en hield zijn netten schoon. Dietens sr. zorgde kamikazegewijs voor angst in de verdediging van de (t)Ramaleirs, Verbeeck was (een) sectie op zichzelf, de schoten op doel van Steffens was te vergelijken met een luchtdoelraket, De Boeck en zijn schietkanon waren onafscheidelijk (en dan hebben we het nog niet gehad over zijn Willy) en Dietens jr. zorgde er voor dat de munitie bleef komen  De inzet was strijdvaardig, spelen met de nodige tactiek en techniek. Schoonheidsfoutjes, mekaar oppeppen, daar wordt aan gewerkt. Het was goed, het was pittig, we keerden tevreden terug. Het wasde rit waard !

Elke match zal gespeeld moeten worden, voor elke bal gaan we vechten en wanneer we op het einde van dit seizoen staan waar we momenteel staan in het klassement, dan hebben we zo goed als ons doel bereikt.

Volgend weekend ontvangen we ‘t Klucht, 2 punten voor ons in de reeks. Niet onderschatten, we zullen er terug voor moeten gaan, gesterkt door een volle thuistribune. We maken er puree van…De zesde plaats is nog steeds mogelijk én haalbaar…Team Ambiance: It’s Alive, it’s alive

Dankjewel Tramaleirs, we hebben de smaak terug te pakken !

 

Lineup

1. Jurgen VrankenRed Card
2. Werner DietensGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
10. Kevin VerbeeckGoalGoalAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckGoalAssistAssistRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensAssistRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs