Team Ambiance vs ZVK Bras

vs
23/03/2016
Score: 3 - 5

Match Report

Snatch

Vandaag, 23 maart 2016.

We kennen het gevoel, maar het valt ook zo moeilijk te omschrijven, dat gevoel ter hoogte van de ellebogen. Het zit ook niet aan één elleboog, want dan spreken we van een tenniselleboog.

Woensdagavond, de Leest-arena gevuld met een bijna afgeladen tribune.

Op het ogenblik dat ZVC Bras er volledig in geloofde en de twee punten reeds huiswaarts aan het nemen was, kwamen onze Ambiancers terug in het spel. Een paar spannende dribbels, zweetdruppelende momenten en een wedstrijd om “u” tegen te zeggen. Maar het had niet mogen zijn, we moesten het onderspit delven.  ZVC Bras liep al snel 3-0 uit.  Niet omdat Ambiance zo slecht speelde, maar door domme foutjes.  Wissel op het verkeerde moment, verdedigers dat de bal door hun benen zagen gespeeld.  Aan Vranken zal het zeker niet gelegen hebben, die heeft ons gered van nog veel meer miserie.

Maar onze tijgers bleven vechten en ze hielden het hoofd koel. Ze maakten er een thriller van, zo ene om gewoon van voor naar achter in één keer uit te lezen. Maar op het einde, de ontknoping, loopt het altijd goed af. Jammer genoeg niet voor onze jongens.

Volgende week moeten we het nog bekijken.  Een deel van de spelers gaan op hoogtestage, zowel in de sneeuw als er buiten en het zal werkelijk puzzelen worden om een ploeg op het veld te krijgen…

Maar zoals een bekende robot al eerder zei: “We’ll be back”

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
2. Werner DietensRed CardRed CardRed Card
333. Patrick GonzalezRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensGoalRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs