Team Ambiance vs Sportsminded

vs
09/12/2015
Score: 6 - 7

Match Report

Cinema Paradiso

Want een thriller, zo kon je de wedstrijd wel beschrijven.

Zeven moedige mannen die de arena betreden, om negen uur ‘s avonds in Leest.  Uit deur nummer twee komen acht jonge mannen die een beetje briesend beginnen op te warmen.  Het zou het begin kunnen zijn van een prima film voor volwassenen maar nee, het is het begin van de wedstrijd Team Ambiance versus Sportsminded.  Lees:  de tiende in de stand tegen de vierde.
Afspraken werden gemaakt, taktieken besproken.  Ondertussen maakte ook de terreinverantwoordelijke zijn intrede, voor de allereerste keer omdat ons Lily onder het mes moest ocharme.  Maar zelfs haar steun hebben we gevoeld, absoluut.

Wat is dat toch met Team Ambiance en de eerste helft?  We zouden eigenlijk eerst een soort ‘voorwedstrijd’ moeten spelen om dan aan de echte te beginnen.  Spelers werden niet gevolgd, iedereen sliep op het veld en we gingen rusten met 1-4 achterstand.

Die peper in de onderbroeken miste duidelijk zijn doel niet, net zoals de spelers want plots werd het 3-4.  Waar Sportsminded dacht dat de buit binnen was, klaar is Kees, schup afkuisen, vocht Team Ambiance terug.  En hoe..

Enkele straffe acties waar Dietens Junior de bal vol op de slof nam en mits een kleine knietwist met een volley recht in de rechterbovenhoek knalde of hoe Dietens Junior de bal stopte zodat Dietens Senior vanachter tegen de netten kon knallen.  Ook de vrije trap van Steffens mocht er zijn; recht door het muurtje, pif, poef, paf, tegenstander zijn broek zakt af.  Nog 6 minuten te gaan en de stand staat 6-7.  Alles op de aanval, ja zelfs Vranken ging er voor.  Maar we ontwaakten te laat… 6-7 zou het blijven bij het laaste fluitsignaal.  De zesde nederlaag op rij…

Volgende week nog één match voor de winterstop, tegen de rode lantaarn…. Daar moeten we punten pakken of we mogen het rode licht binnenkort zelf aanknippen.

En nu, nu knip ik het lichtje uit, dromend over taktieken, denkend aan Lily en met een heel spoedig herstel, denkend aan taktieken om volgende week terug een paar plaatsjes te stijgen in dat klassement, denkend aan vele speculaaskes en frangipanes, denkend aan…zzzzzzzzzzzz

Lineup

1. Jurgen VrankenRed Card
2. Werner DietensGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn Sluyts
109. Jens MaertensRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckAssistRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensGoalGoalGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalAssistRed CardRed CardRed Card

Subs