Team Ambiance vs Douw Duvels

vs
14/10/2015
Score: 6 - 3

Match Report

Ambiance Unchained

Furosemide, Atenolol, Celiprolol, Captopril …dit zijn maar enkele medicijnen uit een gamma van bloeddruk pillen, die binnenkort aan den toog van café ‘t Schuttershof te verkrijgen zijn.
Wanneer ons Team Ambiance blijft zorgen voor spannende suspense wedstrijden is dit een gevaar voor onze gezondheid.

Een oogstrelende wedstrijd waarbij de spelers van Douw Duvels allicht in het begin had gedacht : “inpakken en wegwezen”, ware het niet dat zij zich niet bewust waren van het feit dat zij in de hel van Leest waren terechtgekomen. Een schitterende match en een pluim voor elke speler, we moeten er voor knokken, maar die winstpunten pakken ze ons niet meer af. Het is gewoon genieten, bedankt voor die mooie momenten.
We begonnen eerst wat afwachtend.  De mannen van Douw Duvels zijn doorgewinterde knakkers en zeker in het begin van de wedstrijd waren er regelmatig aanvallen vanaf de overzijde.
De avond begon al met een teken.. Onze terreinverantwoordelijke was de witte band thuis vergeten, waardoor er eigenlijk niet gespeeld kan worden….Toch bleek de scheidsrechter wat soepel in zijn beslissing en blies hij met plezier de wedstrijd op gang.
Maar toch…in de eerste vijf minuten stak Ambiance even de neus richting de tegenstander en Niels kwam proberen met een eerste kansje.   Daarna kreeg Ambiance een droomstart: Arne ging neer in het strafschopgebied en Ambiance kreeg de kans op de 1-0…. Anderlechtgewijs werd er gemist en ge weet wat ze zeggen over dromen…
Een kwartier later was het dan toch van dattum  en Steffens maakte zijn zesde van het seizoen.
We waren nu écht op gang en op aangeven van De Boeck kon de benjamin van de ploeg de 2-0 in de netten leggen: goe gedaan Yannick!
Nu pakt Team Ambiance de wedstrijd stevig in handen.  Een vijfde plaats in het klassement is binnen handbereik en dat voelen ze duidelijk op het veld.
We gaan rusten met 2-0.
Na de pauze schiet Steffens zijn tweede van de avond voorbij de kansloze doelman; 3-0.
Ambiance wilt een herhaling van de eerste helft en de bal gaat langs alle spelers op het plein om dan uiteindelijk bij Yannick te geraken die er 4-0 van maakt.
Ook Maertens, na een aantal weken afwezigheid, staat terug op de groene tegels en laat zich onmiddellijk opmerken door ook nog eens 2 goals te maken…
Ook de Douw Duvels weten 3x te profieren waardoor de eindstand op 6-3 stond.
Mooi gedaan, denken we dan!

Ook nu krijgen we weer 14 dagen rust om het dan op te nemen tegen De Binkzatters, momenteel een rechtstreekse concurrent in het klassement.  Maar zoals het konijntje van Duracel…. Team Ambiance keeps going and going and…

 

MVDM:

Niels Steffens

 

 

 

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed Card
2. Werner DietensRed CardRed CardRed Card
109. Jens MaertensGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckAssistRed Card
13. Yannick DietensGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs