Team Ambiance vs Den Derden Helft

vs
23/09/2015
Score: 7 - 2

Match Report

The Dark Knight Rises

Vorige week een beetje moedeloos den boot in…Vandaag lijkt Team Ambiance herboren.  Team Ambiance gaf vandaag partij tegen Den Derden Helft, een bekende ploeg van vorig seizoen.  Winnen betekende een serieuze klim naar boven, weg van die negende plaats.
Maar, Den Derden Helft was gewaarschuwd en kwam met volle motivatie naar “de hel van Stal”.

Onze sterspelers waren allen op post en lieten dat merken ook. Teamspirit, samenspel, je zou bijna gaan denken dat deze ploeg net “een teambuilding” heeft ondergaan…

De eerste tien minuten werd er hier en daar wat afgetast en kregen beide ploegen enkele kansen, maar op een bepaald moment moet het maar gedaan zijn en wordt de eerste gemaakt door Team Ambiance, daarna was er van Den Derden Helft nog amper sprake.  We gingen rusten met de bordjes op een redelijk geruststellende 4-0.

Wanneer de tweede helft op gang wordt gefloten, komen we ineens terug met de voetjes op de grond.  Den Derden Helft weet de aansluitingstreffer te maken…Als zij nu vleugels krijgen, zijn we gezien.

Onze Ambiancers lieten die andere spelers alle hoeken van het terrein zien. De volgende minuten waren een streling voor het supportersoog en uiteindelijk hadden we het eindresultaat: 7-2.  Een opsteker na die wedstrijd van vorige week.  Verbeeck stampte er 4 binnen, Niels 3 en onze topschutter van vorig seizoen, De Boeck, pikte ook nog zijn goaltje mee.  Vranken wist zijn doel mooi schoon te houden en we hebben weer bewegingen gezien van hem da we nog nie eerder hadden gezien.

Respect voor beide ploegen, een trotse voorzitter, een genietende terreinverantwoordelijke die voor de eerste keer alleen de honeurs kwam waarnemen, wa wilt ne mens nog meer?  Zelfs Annick, de andere terreinverantwoordelijke, kwam nog even ‘Hola’ zeggen, gewoon uit sympathie en toch wel ffkes mee te vieren met onzen ‘derden helft’in de kantine van Leest…

Volgende week wordt het druk voor Ambiance: maandag naar Eppegem voor de beker tegen KBC-CCM en dan woensdag geven we partij tegen de voorlopig tweede van de reeks Bras… Een week om naar uit te kijken!

Het enige wat we daarop kunnen zeggen, zoals Edward Morrow deed in See It Now: Ambiance: good night and good luck!

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed Card
2. Werner DietensRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsAssistRed CardRed Card
10. Kevin VerbeeckGoalGoalGoalGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckGoalRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs