Team Ambiance vs ZVK De Rut

vs
25/11/2015
Score: 3 - 8

Match Report

Ambiance In The Rain

Ge zou bij bovenstaande titel kunnen denken dat, ondanks de regen, er nog wat Ambiance aan te pas kwam.  Verkeerd gedacht!
Het Team Ambiance dat we vanavond aan het werk zagen, was zoals ne typische herfstdag.  Het is er ook het seizoen naar natuurlijk: druilerig, zuchtend, grijs, om snel te vergeten.

Maar eerst en vooral wil ik vragen om een minuutje stilte, zelfs tijdens het lezen van dit verslag.  Vanavond is de mama van één van onze spelers heengegaan.  Wij wens hem dan ook erg veel sterkte in de moeilijke periode nu en die hem nog te wachten staat!

En dan terug naar de wedstrijd.  Ambiance begon nochtans vol goesting.  Zelfs de voorzitter zag ze graag, die eerste minuten van de eerste helft wanneer hij zijn ploeg aanmoedigde vanop de bank met de woorden: “Komaan schatten”…Wat eigenlijk “Komaan, gasten” had moeten zijn… Er werd nog gelachen toen op de bank.
Over de eerste helft kunnen we weinig zeggen: 6 doelpunten tegen, bijna allemaal op dezelfde manier.  Verbeeck kon er toch nog eentje tegenprikken.

De tweede helft had Ambiance wel zijn lessen getrokken en we begonnen wat meer te voetballen als een blok.  Maar ondanks de twee tegenprikken van respectievelijk Verbeeck en De Boeck was het kalf en de rest van Ambiance al reeds in de eerste helft verdronken.  Uiteindelijk werd de lijdensweg gestopt op 3-8, reeds de vierde nederlaag op rij voor Ambiance. Hopelijk keert het tij snel…
Nochtans heeft El Presidente duidelijk uitgelegd aan iedereen dat er pas biefstuk me frieten te verdienen is na 5 overwinningen, niet na 5 nederlagen…Bij deze weten we wat er ons te doen staat, anders zal het een seizoen worden in de krochten van het klassement…

Volgende maandag al naar Celtic… Let’s get ready to rummmmmmmble

 

 

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsRed CardRed CardRed Card
109. Jens MaertensAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
10. Kevin VerbeeckGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs