Celtic vs Team Ambiance

vs
30/11/2015
Score: 4 - 2

Match Report

Team Ambiance Bites The Dust

Als je de foto ziet, bij het artikel, denk je zo terug aan Freddy Mercury in een poetsoutfit…Kortom, de vergelijking was direct duidelijk en Dietens zal vanaf nu te boek staan als Den Aftrekker.
Zo zat de sfeer er nog in voor de wedstrijd.

We begonnen nochtans met goeie moed en in de groep werden er kreten geuit van: “Vandaag gaan we nog eens winnen” en “De twee punten zijn voor ons”

In Zemst gingen er, naar aanleiding van Rode Neuzen-dag, 5 rooi neuzen richting het tarmac en het spel werd op  gang geschoten.
Verdedigend was snel duidelijk dat we wéér te veel steken lieten vallen en ondanks het matige niveau van de match, stonden we te kijken naar een 2-0 achterstand.
Maar er was de assist van Den Aftrekker op Maertens en die kon de 2-1 binnenknallen.
Even later was er een mooi samenspel tussen Dietens Junior en Senior en dat zorgde ervoor dat de bordjes weer in evenwicht hingen.

Zo gingen we ook rusten.

We hadden een scenario bedacht waar dat Team Ambiance ging zorgen voor de 2-3 en zo Celtic kopje onder ging duwen.  Maar in plaats van dat wij Celtic kopje onder duwde, kwam Celtic af met hun versie van Den Aftrekker en die maakte er zowaar 4-2 van.
Weer twee broodnodige punten kwijtgespeeld op een knullige manier.  De verslagjes beginnen wat op elkaar te trekken… Bitterballen lijken verder weg dan ooit.  Maar, och, als we ooit iets doen met aftrekkers, weten we wie onze kapitein wordt…

Woensdag 9 december is het wéér niet gemakkelijk.  Team Ambiance zit al niet goed in het vel en mag dan het gaan opnemen tegen Sportsminded, een ploeg die hoog en droog in de kop van de tabel staat…

Het enige wat we kunnen doen, is de raad van ene Mr. Spock ter harte nemen: Live long and prosper…

 

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
2. Werner DietensGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsRed CardRed Card
109. Jens MaertensGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensRed CardRed Card

Subs