Hilde Aerts, onze terreinverantwoordelijke sinds 2013, neemt afscheid van de ploeg omwille van persoonlijke en professionele redenen.
Drie seizoenen lang was ze te vinden bij elke thuis-en uitmatch en velen zullen haar herinneren….haar en haar stem. Want daar stond ze voor bekend.  Menig scheidsrechter zal volgend seizoen met een wat vragende blik naar onze wisselbank kijken, sommigen allicht wat teleurgesteld, maar nee, de roodharige furie zal er niet meer zitten…

Maar gelukkig hebben we een kakelverse terreinverantwoordelijke.  Haar naam is Annick en zij zette reeds haar eerste stapjes op en naast het veld.  Anders dan Hilde weliswaar, maar verandering van spijs doet eten!

Hilde, van gans de ploeg: hartelijk bedankt voor de vele jaren op onze bank en om ons soms letterlijk naar de overwinning te schreeuwen.
Annick, veel succes en je komt terecht in een warm nest!