Danny Verbeemen raakte in de vorige wedstrijd tegen SSC Eppegem ernstig gekwetst aan de schouder waarbij hij een serieuze kneuzing aan de spier opliep.  Resultaat: out tot en met 6 maart en het is nog hoogst onzeker of hij de rest van het seizoen nog op het veld komt.

Daarnaast is ook Kris van den Eynde al een aantal weken gekwetst aan de knie.  Ook deze blessure blijkt wat hardnekkiger dan eerst verwacht!

We wensen beide spelers erg veel beterschap en een spoedig herstel!

Danny Verbeemen
Number101
NameDanny Verbeemen
Birthday25/03/1983
Age35
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionDoelman
Appearances11
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match4
Joined01/09/2008
Hometown Tienen

Profile

Palmares:

2008 – 2009: begint bij Team Ambiance

2009 – 2010: Most Valuable Player Of The Year

2012 – 2013: raakt zwaar gekwetst aan de achillepees.

2014 – 2015: maakt zijn rentree in de ploeg

2014 – 2015: raakt ernstig gekwetst aan de schouder waardoor hij 1 maand out is

2014 – 2015: stopt bij Team Ambiance

 

Kris van den Eynde
Number155
NameKris van den Eynde
Birthday05/08/1993
Age24
Season2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances13
Goals7
Assists2
Gele kaarten0
Man van de match2
Joined01/09/2011
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2011-2012: begint bij Team Ambiance

2013-2014: Topschutter

2014-2015: stopt bij Team Ambiance