Tijdens de oefenwedstrijd van gisteren tegen Sporting Focus geraakte Kevin Verbeeck gekwetst aan de rug.

De impact van de blessure is nog niet bekend, morgen zal de clubdokter mogelijk uitsluitsel brengen.

De eerste competitiewedstrijd komt wel in gevaar en Verbeeck is nog onzeker.  Op die manier mist onze versgekozen kapitein mogelijk de eerste match.  In dat geval zal Arne De Boeck de kapiteinsband dragen.

Meer nieuws volgt later

kevin
Number10
NameKevin Verbeeck
Birthday31/03/1981
Age37
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances43
Goals57
Assists35
Gele kaarten1
Man van de match177
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: begint bij Team Ambiance

2009-2010:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011: Super-Assist

2010 – 2011: Most Valuable Player Of The Year

2011-2012:  kapitein bij Team Ambiance

2012-2013:  kapitein bij Team Ambiance

2013-2014: kapitein bij Team Ambiance

2014-2015: Most Valuable Player Of The Year / kapitein bij Team Ambiance

2015-2016: Most Valuable Playeer Of The Year / Topschutter / kapitein bij Team Ambiance

2016-2017: Stopt bij Team Ambiance