Vandaag begon voor Team Ambiance het échte aftellen naar de eerste competitiedag.   In hun eerste oefenmatch tegen Sporting Focus, een nieuwe ploeg met oude bekenden.  Bij Sporting Focus speelt onder andere  Birger De Schoenmaeker die tot vorig seizoen het mooie weer maakte bij The Skulls en Peter Van Perck, die dit seizoen stopte bij Team Ambiance.

Zij starten het seizoen in reeks 5 bij de Liga Zemst, dus wie weet komen we ze volgend seizoen wel tegen…

De match startte zeer evenwichtig met kansen langs beide kanten waardoor het aan het einde van de wedstrijd 6-6 stond.  In de laatste minuut echter zag Sporting Focus alsnog de kans om op voorsprong te komen.  6-7 was de eindstand.

Voor Team Ambiance was het een belangrijke graadmeter om te zien hoever we staan voor de competitie die start op 3 september om 21.00 uur.   Gezien de inspanningen van de spelers, zijn we klaar om voluit te gaan voor die zevende plaats!