vs
31/05/2017
Score: 10 - 8

Match Report

 

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

En zo zitten we dan aan het laatste verslag van het seizoen.  Het lijkt precies alsof ik gisteren pas het eerste online zette.

Die derde plaats, die is binnen.  De laatste wedstrijd werd gewonnen, zoals het moest.  11-8 werd het.   Weer een mooie prestatie zoals er vele momenten zaten in dit seizoen.
Door die derde plaats gaat Team Ambiance voor de allereerste keer over naar een hogere reeks.  We spelen vanaf volgend seizoen in de Eerste Klasse van Mechelen in de LZV-cup.  Geef toe, het klinkt toch al mooi.

Maar eerst dit seizoen plechtig afsluiten.  We speden dit seizoen 24 wedstrijden en we eindigden met 48 punten in de Tweede Klasse.
Onze eigenste Niels Steffens eindigde op de tweede plaats in de competitie met 51 goals.  De topschutter stond op 53 punten.  Later meer over Niels.

Wat de assists betreft, daar vinden we Glodi op de tweede plaats met 35 assists.  Heel mooi gedaan.

Zoals het ondertussen de gewoonte is, deelt Team Ambiance ook dit jaar weer prijzen uit.  We zullen beginnen bij de Most Valuable Player Of The Season.  Klinkt ingewikkeld voor de speler met de meeste punten verzamelt als Man van de Match.  Vorig seizoen mocht Kevin Verbeeck nog de beker in de hoogte houden, maar dit seizoen gaat die eer naar Niels Steffens  Hij behaalde in totaal 156 punten.  Hij was de invloedrijkste speler dit seizoen.
Maar er is ook slecht nieuws: Niels heeft zijn afscheid aangekondigd bij Team Ambiance en zal er volgend seizoen dus niet meer bij zijn om zijn titel te verdedigen.  Wij bij Team Ambiance vinden dit een zeer spijtige zaak en we gaan de Steffens zeker missen maar door persoonlijke omstandigheden met een nieuwe indeling wat betreft de vrije tijd is er jammergenoeg geen plaats meer Team Ambiance.  Niels, we wensen je het allerbeste toe en hopelijk mogen we je af en toe toch nog eens verwelkomen.

Dan de Topschutter…Ook vorig jaar mocht Verbeeck deze beker op zijn kast zetten.  Deze keer gaat ook deze beker naar een andere kast, namelijk die van, inderdaad, Niels Steffens.  Topschutter met maar liefst 50 doelpunten op 21 wedstrijden. D e ene was al mooier dan de andere maar zeker en vast verdiend!!!

Ook wordt de Assist-King gekozen bij Team Ambiance.  Vorig jaar viel Arne De Boeck in de prijzen, maar die eindigde dit seizoen op een tweede plaats.  Nee, het is niet de Steffens maar Glodi mag dit stuk metalen koffiesjat op de schouw zetten.  Hij gaf dit seizoen 34 assists, perfect passes waardoor anderen konden scoren.  Proficiat!!

En dan de speler die de meeste Caps heeft dit seizoen.  Vorig jaar kwam Niels Steffens de meeste matchen opdagen, maar dit seizoen speelde Yannick Dietens de meeste wedstrijden.  Van de 24 totale wedstrijden heeft Dietens jr.  er maar liefst 23 gespeeld.

Op twee juli volgt de kampioenenviering en de prijsuitreiking.

Dan wens ik iedereen nog te bedanken, eerst en vooral voor het lezen van mijn schrijfsels.  Niet altijd met de nodige inspiratie maar altijd met evenveel plezier.

Daarnaast wil ik ook graag heel de ploeg bedanken om Team Ambiance tot een nieuw niveau te tillen en er voor te zorgen dat we samen, als team, volgend seizoen kunnen beginnen aan een nieuw hoofdstuk.
Volgend jaar bestaat Team Ambiance 10 jaar en dit is al een heel mooi begin voor een feestjaar.

En last but not least: ons Julie.  Die elke wedstrijd zorgde voor wat animo langs de zijlijn, die ook in een wat moeilijkere periode toch aanwezig was om alles nauwkeurig bij te houden en te noteren.  Ook de wedstrijden werden hier en daar voorzien van foto’s.  Mercie Julie, toppertje!

Dan zie ik jullie heel graag terug in september.  Er volgt allicht nog een verslag van de Teambuilding op 25 juni en de kampioenenviering op 2 juli.

Tot dan !!

 

Lineup

5. Glodi Mabiala Mendez Da SilvaGoalGoalGoalGoalAssistAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn Sluyts
11. Arne De BoeckGoalAssistAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
22. Erwin VandenbrandeRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs

MVDM

Number5
NameGlodi Mabiala Mendez Da Silva
Birthday01/01/1986
Age33
Season2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionAanvaller
Appearances24
Goals49
Assists36
Gele kaarten0
Man van de match155
Joined19/09/2016
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2016-2017: Start bij Team Ambiance