vs
15/01/2017
Score: 2 - 13

Match Report

Team Ambiance Goes To Lier

Wéér naar Lier, naar die kleine, onaangename sporthal waar mensen met schoenmaat 47 amper in de zaal passen.

Maar het was tegen de Black Futsal Tigers en zoals u eerder kon lezen (hier) was dit een erg sympathieke ploeg.
Thuis konden we overtuigen met 13-4, maar nu waren we uitgenodigd om bij hun te komen spelen…

Het begon al vrij makkelijk toen we na vijf minuten 1-0 voor stonden. De toon was gezet.

Ambiance was in Lier, Lierke Plezierke, en dat zullen ze geweten hebben.  De ene na de andere goal werd er gescoord en onze keeper nummer twee was toch echt van plan van die cleansheet te halen.  Om alle goals te bespreken, daar is geen beginnen aan maar we onthouden er toch enkele.  Glodi met een magistrale beweging, Messi-waardig bijna om de bal na 7 baltoetsen eventjes gewoon in de netten te prikken, of die goal waar Dietens Jr. , de kleinste op het veld (maar écht de kleinste; mensen kwamen aan ons vragen waar de mama of de papa waren en die stond eveneens op het veld;) toch wist te scoren met zijn hoofd en dan mooi over de keeper gekruld.  Of Dietens sr. die zijn tweede goal van het seizoen maakte, allez, we kunnen nog even doorgaan.   13-2 was de eindstand en al heeft Erwin zijn netten niet helemaal schoon kunnen houden, veel kuisen zal em nie moeten doen.

Nu even geduld en dan ontvangen we op 8 februari ZVK Perk thuis in Leest.  Dat zal minder ‘  a walk in the perk’ (snaptem, perk – park) worden, maar dat zien we tegen dan wel.

Nog even op de roze wolk en dan er weer af!

 

Tot dan!

Lineup

2. Werner DietensGoalAssistRed CardRed Card
5. Glodi Mabiala Mendez Da SilvaGoalGoalGoalAssistAssistAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsAssistAssistRed CardRed Card
11. Arne De BoeckGoalGoalGoalAssistAssistAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensGoalGoalRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalGoalGoalAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
22. Erwin VandenbrandeRed CardRed Card

Subs

MVMD:

Arne De Boeck
Number11
NameArne De Boeck
Birthday13/06/1974
Age44
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionAanvaller
Appearances70
Goals88
Assists68
Gele kaarten1
Man van de match265
Joined01/09/2008
Hometown Zemst

Profile

Palmares:

2008-2009: begint bij Team Ambiance

2008 – 2009: Topschutter

2009 – 2010: Topschutter

2010-2011: Topschutter (35)

2011 – 2012: Topschutter

2012 – 2013: Super-Assist

2013 – 2014: Super-Assist

2014 – 2015: Super-Assist (18)

2015 – 2016: Super-Assist (17)