vs
14/12/2016
Score: 8 - 5

Match Report

Ambiance Begins

Woensdag, thuismatch.  Het is weer veertien dagen geleden eer we onze frisgewassen shirts weer over het hoofd mochten trekken.

De line-up van vandaag bestaat uit de, ondertussen, vast kern.  Vandaag spelen we tegen Pivobon United.  Onze eerste ontmoeting was een droog verlies van 8-0 waar Sluyts met zijn roze sokken de hoofdrol speelde.
Tijd voor een revanchke, maar de statistieken zaten ons tegen: Pivobon United: 7 wedstrijden gespeeld, geen verloren.  Op 7 wedstrijden slechts 10 tegendoelpunten… We waren gewaarschuwd.

Om 21.05 uur werd de match begonnen.  Geen idee welke peper er in het gat van Team Ambiance zat maar het was goeie.  In de eerste 10 minuten liep de voorsprong voor Blau-Grana (wij dus) al uit tot 4-0.  We stonden er zelf een beetje naar en van te kijken.

Pivobon United wist niet goed van welk hout pijlen maken en wij hadden even een te veel aan pijlen.  Dat is ook nog niet dikwijls gebeurd.
Er werd verder vrij slim gespeeld, want meestal in zulke situaties verlies Team Ambiance het hoofd en kunnen we de drie punten alsnog op onze buik schrijven.

Maar nu werd er gecontroleerd gespeeld.  Pivobon was vanavond niet met drie ploegen gekomen (zie vorig verslag) maar met drie wisselspelers, lag het daar aan?

In ieder geval, een fijne wedstrijd waar Glodi maar liefst 5x kon scoren, waar Vranken een paar prachtige reddingen uit zijn handschoenen toverde en waar de voorzitter van Team Ambiance besefte dat het de derde overwinning op rij was en zoals de traditie binnen Team Ambiance voorschrijft: bitterballen voor gans de ploeg…

Voor de lezers onder jullie: die bitterballen worden opgesmuld op een onbekende locatie, op een onbekende plaats…

28 december ontvangen we de Amigo’s thuis…Op de dag van de Onnozele Kinderen.. Team Ambiance tegen de Amigo’s.  Dat wordt sowieso al een plezante match!

Tot binnenkort!

 

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
5. Glodi Mabiala Mendez Da SilvaGoalGoalGoalGoalGoalAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsRed CardRed Card
11. Arne De BoeckGoalAssistAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick Dietens
114. Niels SteffensGoalGoalRed CardRed CardRed Card

Subs

MVDM

Number5
NameGlodi Mabiala Mendez Da Silva
Birthday01/01/1986
Age33
Season2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionAanvaller
Appearances24
Goals49
Assists36
Gele kaarten0
Man van de match155
Joined19/09/2016
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2016-2017: Start bij Team Ambiance