vs
30/11/2016
Score: 13 - 4

Match Report

Raging Bull

Vandaag, kort na onze eerdere overwinning, konden we nog eens thuis spelen.  Dezelfde spelers, plus Dietens Senior, werden opgesteld: never change a winning team, right?

Deze keer was iedereen op tijd, de shirts proper gewassen en ruikend naar frisse lavendel en we hadden er zin in.

De Black Futsal Tigers stonden vanavond op het programma en deze ploeg had voorlopig nog geen punten.  We besloten om even terug te denken aan die wedstrijden tegen Turbo.  Die ploeg had ook nog geen punten tot ze bij ons gepasseerd waren dus… De Black Tigers, geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken.
En die handschoenen waren al nodig in de eerste minuten van de wedstrijd.  We keken al tijdens de eerste spelminuten aan tegen een 0-1 achterstand.  En je weet hoe het dan gaat: Team Ambiance gaat naarstig op zoek naar die gelijkmaker waardoor het spel van Ambiance toch wel te wensen overlaat.

Zoals De Boeck het toen mooi zei: er zit teveel afval in het spel.  En daar had hij overschot van gelijk in.

Na een halfuur kregen we toch terug wat rust in de chaos en konden we 1-1 gelijk maken.  Toen was er geen houden meer aan bij Ambiance.  Elke speler heeft wel een voetje tussen een gemaakte goal in de vorm van een voorzet en onze spitsen deden hun werk.  Als het goed is, mag het ook gezegd worden.

Glodi, Steffens, Dietens Junior en De Boeck, allen mochten meerdere doelpunten achter hun naam schrijven, waardoor de wedstrijd eindigde met 13-4.

Een zeer faire ploeg, die Black Futsal Tigers, dat mag ook gezegd worden.  Geen enkele opmerkingen.  Zelfs tijdens de rust werd er al wat verbroederd zodat we eerder de tweede helft zouden hebben gelaten voor wat het is en samen een paar pinten konden gaan drinken.  Dat was de sfeer tijdens de wedstrijd en dat is zeker voor herhaling vatbaar!

Door deze overwinning klimt Team Ambiance weer naar hogere regionen in de rangschikking en komen we op een zesde plaats.

Op 14 december geven we partij tegen de nummer 3 in het klassement en vooralsnog hebben zij geen enkele wedstrijd verloren.  Team Ambiance speelt voor de bitterballen, Pivobon United voor een plaats in de top drie.  Benieuwd wie het gaat halen…

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
2. Werner DietensAssistRed CardRed Card
5. Glodi Mabiala Mendez Da SilvaGoalGoalGoalAssistAssistRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckGoalGoalGoalAssistAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensGoalGoalGoalAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalGoalGoalAssistAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs

MVDM

niels
Number114
NameNiels Steffens
Birthday09/05/1990
Age28
Season2015-2016, 2016-2017
PositionMiddenvelder
Appearances49
Goals78
Assists45
Gele kaarten0
Man van de match294
Joined19/06/2015
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

01-09-2015: begint bij Team Ambiance

2015 – 2016: Most Caps

2016 – 2017: stopt bij Team Ambianc