Teambuilding 2012: Op de foto vlnr: Ken, Bjorn, Kevin, Glenn.  Onderste rij: Nick en Arne

 

Ken Aerts
Number141
NameKen Aerts
Birthday30/10/1992
Age25
Season2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionMiddenvelder
Appearances6
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match0
Joined01/09/2012
Hometown Sint Katelijne Waver

Profile

Palmares:

2012 – 2013: Begint bij Team Ambiance

2014 – 2015: stopt bij Team Ambiance

Bjorn Sluyts
Number7
NameBjorn Sluyts
Birthday17/07/1979
Age38
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionVerdediger
Appearances69
Goals5
Assists8
Gele kaarten0
Man van de match126
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: richt Team Ambiance op

2008 – 2009: wordt kapitein van Team Ambiance

 

kevin
Number10
NameKevin Verbeeck
Birthday31/03/1981
Age37
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances43
Goals57
Assists35
Gele kaarten1
Man van de match177
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: begint bij Team Ambiance

2009-2010:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011: Super-Assist

2010 – 2011: Most Valuable Player Of The Year

2011-2012:  kapitein bij Team Ambiance

2012-2013:  kapitein bij Team Ambiance

2013-2014: kapitein bij Team Ambiance

2014-2015: Most Valuable Player Of The Year / kapitein bij Team Ambiance

2015-2016: Most Valuable Playeer Of The Year / Topschutter / kapitein bij Team Ambiance

2016-2017: Stopt bij Team Ambiance

Glenn Aerts
Number133
NameGlenn Aerts
Birthday30/10/1992
Age25
Season2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionVerdediger
Appearances16
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match2
Joined01/09/2011
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

01/09/2011: begint bij Team Ambiance

2012-2013: Most Valuable Player Of The Year

2014-2015: stopt bij Team Ambiance

 

ken
Number102
NameNick Aerts
Birthday30/10/1992
Age25
Season2011-2012, 2012-2013, 2013-2014
PositionMiddenvelder
Appearances0
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match0
Joined01/09/2011
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2011-2012: begint bij Team Ambiance

2014-2015: stopt bij Team Ambiance

Arne De Boeck
Number11
NameArne De Boeck
Birthday13/06/1974
Age43
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionAanvaller
Appearances70
Goals88
Assists68
Gele kaarten1
Man van de match265
Joined01/09/2008
Hometown Zemst

Profile

Palmares:

2008-2009: begint bij Team Ambiance

2008 – 2009: Topschutter

2009 – 2010: Topschutter

2010-2011: Topschutter (35)

2011 – 2012: Topschutter

2012 – 2013: Super-Assist

2013 – 2014: Super-Assist

2014 – 2015: Super-Assist (18)

2015 – 2016: Super-Assist (17)