Danny Verbeemen, jarenlang ons sluitstuk in de goal… Foto genomen in 2012 tegen De Goldgetters.

Danny Verbeemen
Number101
NameDanny Verbeemen
Birthday25/03/1983
Age35
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionDoelman
Appearances11
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match4
Joined01/09/2008
Hometown Tienen

Profile

Palmares:

2008 – 2009: begint bij Team Ambiance

2009 – 2010: Most Valuable Player Of The Year

2012 – 2013: raakt zwaar gekwetst aan de achillepees.

2014 – 2015: maakt zijn rentree in de ploeg

2014 – 2015: raakt ernstig gekwetst aan de schouder waardoor hij 1 maand out is

2014 – 2015: stopt bij Team Ambiance