Op Teambuilding in de Ardennen, 2013.  De bedoeling was om bepaalde foto’s te raken met een pijltje.  Hoe dichter bij de roos, hoe meer punten.  Aan de kledij te zien, viel het weer wa tegen, ma da kan de sfeer toen niet verpesten…

U ziet onder andere Elise, Ken, Hilke, Robin en Kevin

Ken Aerts
Number141
NameKen Aerts
Birthday30/10/1992
Age25
Season2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionMiddenvelder
Appearances6
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match0
Joined01/09/2012
Hometown Sint Katelijne Waver

Profile

Palmares:

2012 – 2013: Begint bij Team Ambiance

2014 – 2015: stopt bij Team Ambiance

kevin
Number10
NameKevin Verbeeck
Birthday31/03/1981
Age37
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances43
Goals57
Assists35
Gele kaarten1
Man van de match177
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: begint bij Team Ambiance

2009-2010:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011: Super-Assist

2010 – 2011: Most Valuable Player Of The Year

2011-2012:  kapitein bij Team Ambiance

2012-2013:  kapitein bij Team Ambiance

2013-2014: kapitein bij Team Ambiance

2014-2015: Most Valuable Player Of The Year / kapitein bij Team Ambiance

2015-2016: Most Valuable Playeer Of The Year / Topschutter / kapitein bij Team Ambiance

2016-2017: Stopt bij Team Ambiance