Spelletjes op het strand, dat was in 2013.  Chinees voetbal, altijd plezant…

Je ziet onder andere Elise, Quillan, Bjorn, Kevin, Hilde, Loren en Hilke.

Bjorn Sluyts
Number7
NameBjorn Sluyts
Birthday17/07/1979
Age38
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionVerdediger
Appearances69
Goals5
Assists8
Gele kaarten0
Man van de match126
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: richt Team Ambiance op

2008 – 2009: wordt kapitein van Team Ambiance

 

kevin
Number10
NameKevin Verbeeck
Birthday31/03/1981
Age37
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionAanvaller
Appearances43
Goals57
Assists35
Gele kaarten1
Man van de match177
Joined01/09/2008
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2008: begint bij Team Ambiance

2009-2010:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011:  kapitein bij Team Ambiance

2010 – 2011: Super-Assist

2010 – 2011: Most Valuable Player Of The Year

2011-2012:  kapitein bij Team Ambiance

2012-2013:  kapitein bij Team Ambiance

2013-2014: kapitein bij Team Ambiance

2014-2015: Most Valuable Player Of The Year / kapitein bij Team Ambiance

2015-2016: Most Valuable Playeer Of The Year / Topschutter / kapitein bij Team Ambiance

2016-2017: Stopt bij Team Ambiance