vs
26/02/2016
Score: 3 - 3

Match Report

All About Team Ambiance

Het was ne zotte avond, daar in de Waterleest, zoveel is zeker…

Het begon al voor de match.  We zouden met een volledige ploeg aanwezig zijn, maar in de loop van de dag waren dat er nog maar vier.  Om dan ‘s avonds uiteindelijk toch weer met een volledige ploeg te zijn…
We speelden in de Waterleest en gaven partij tegen Douw Duvels, de vijfde in de stand.  In het verleden met wisselend succes dus vanavond lagen onze kansen open.
Ook in de kleedkamer liep het al mis.  We mochten eenthe uitkiezen, zeer sympathiek, maar de enige die nog vrij was rook heel erg sterk naar lichaamsvocht.  En daar bedoel ik noch zweet noch sperma mee.  Het leek alsof er een volledig volwassen voetbalteam dringend naar de wc moest, zich met zijn allen niet meer konden inhouden en het dan maar liet lopen in de kleedkamer om vervolgens een week te lang de deur toe te houden.
Dan op het veld.
De Douw Duvels speelden compact en verstandig waardoor we tijdens de rust op een 3-0 acherstand stonden te gapen.  Te gapen is inderdaad een correcte term in dit geval, want we bakten er weinig van.  We hoopten, aangezien de Douw Duvels geen wissels op de bank hadden, dat die mannen sebiet wel moe ging worden en wij ze maar hadden binnen te tikken.  Maar dat was niet het geval.
De tweede helft begon en op dat moment besloot de scheidsrechter ons een fluitje te helpen.
Er werd op minuut 36 een fout gemaakt op Verbeeck, tja, eigenlijk geen fout want de speler van Douw Duvels had wel degelijk de bal, maar de ref zag er een zware overtreding in en trok geel.
Douw Duvels met 3 veldspelers verder en we hadden een mannetje meer.  Maar dan nog konden we dat overgewicht (soms letterlijk) niet omzetten in doelpunten.  Totdat Steffens uit zijn sloffen schoot en er de 3-1 inknalde.
Niet veel later werd Verbeeck weer foutief afgestopt, als laatste man alleen door, en deze keer trok de ref wéér geel.  Allicht vond hij dat we niet snel genoeg scoorden.
Twee tegen vier…Nu lukte het wel uiteraard.  We zijn gestopt bij 3-3 en bij een beetje boze tegenstander.  De ref zag dat het goed was en floot ook 5 minuten vroeger af.
Pintje drinken met de ploeg bij ‘t Schuttershof.  Om daar nog ne klassieke vrijdagavondpitta te eten.  Om daarna rond 1.30 uur te gaan slapen.  Om daarna om 5.00 uur op te staan om te gaan werken en merken dat de pitta allesbehalve verteerd was.  Lekker zo ochtendboertjes met ne verse pittasmaak…

Oh ja, en de Steffens werd Man van de Match, proficiat!

En nu is het wachten tot 11 maart…Round up the usual suspects en, hop, naar Hofstade voor wéér een vrijdagavondmatch en wéér ne pitta..Ik pak alvast verlof de dag er achter….

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed Card
333. Patrick GonzalezAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsRed CardRed CardRed CardRed Card
10. Kevin VerbeeckGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card

Subs

niels
Number114
NameNiels Steffens
Birthday09/05/1990
Age29
Season2015-2016, 2016-2017
PositionMiddenvelder
Appearances49
Goals78
Assists45
Gele kaarten0
Man van de match294
Joined19/06/2015
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

01-09-2015: begint bij Team Ambiance

2015 – 2016: Most Caps

2016 – 2017: stopt bij Team Ambianc