Teambuilding in warmere tijden, 2012, aan zee.

De bedoeling was dat de ploeg flesjes met water vulde, deze geblinddoekt doorgaven om vervolgens om het snelste een emmer te vullen… Hier zien we Arne, Danny, Nick, Glenn en Loren aan het werk.

Arne De Boeck
Number11
NameArne De Boeck
Birthday13/06/1974
Age44
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionAanvaller
Appearances70
Goals88
Assists68
Gele kaarten1
Man van de match265
Joined01/09/2008
Hometown Zemst

Profile

Palmares:

2008-2009: begint bij Team Ambiance

2008 – 2009: Topschutter

2009 – 2010: Topschutter

2010-2011: Topschutter (35)

2011 – 2012: Topschutter

2012 – 2013: Super-Assist

2013 – 2014: Super-Assist

2014 – 2015: Super-Assist (18)

2015 – 2016: Super-Assist (17)

 

ken
Number102
NameNick Aerts
Birthday30/10/1992
Age25
Season2011-2012, 2012-2013, 2013-2014
PositionMiddenvelder
Appearances0
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match0
Joined01/09/2011
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

2011-2012: begint bij Team Ambiance

2014-2015: stopt bij Team Ambiance

Glenn Aerts
Number133
NameGlenn Aerts
Birthday30/10/1992
Age25
Season2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015
PositionVerdediger
Appearances16
Goals0
Assists0
Gele kaarten0
Man van de match2
Joined01/09/2011
Hometown Mechelen

Profile

Palmares:

01/09/2011: begint bij Team Ambiance

2012-2013: Most Valuable Player Of The Year

2014-2015: stopt bij Team Ambiance