Nen mini-teambuilding op een zondagochtend, om 09.45 uur dan nog wel…Normale mens draait zichzelf nog ne keer om onder de heerlijke warme bescherming van een donsdeken, niet bij ons.
Om klokslag 09.41 uur kwamen we aan in Schelle om eerst te genieten van een heerlijke ontbijtje om dan vervolgens met ballekes te spelen…
Eerst uiteraard het uitgebreide buffet…Ik heb mijn eitjes op een zondagochtend graag onbevrucht en dat was precies wat er klaar stond: omeletjes, spiegeleitjes, zalm, ajuin, preparé, wentelbitches, pistolees en koffiekoen, even groot als de teambuilding…
Er werd gesmikkeld, gegeten, gepakt, nog eens rechtgestaan, gesmuld, geslokken, gewacht op koffie, gesneden, geprikt, nog gewacht op koffie, gesopt, gedopt, verorberd en heb ik al gezegd dat we moesten wachten op onze koffie?

Maar daarna brak het moment aan, ge kent het wel, wanneer ge verplicht wordt om uw schoenen uit te doen, om dan vervolgens weer ander, geleende, schoenen moet aandoen… Volgens mij had mijne vorige uitlener een heel spannend spelleke gespeeld, want mijn schoenen voelden wat klammig aan vanbinnen… Maar we gingen er voor.
Robin kreeg wat hulp langs de zijkant van de baan en verder verloren we ons volledig in de ‘Ooooh’s’ en de ‘aaaahh’s’ en de ‘Amaai, zo hard da gij die ballen aanpakt’ en de ‘Dedju, bijna’.  Kortom, er werd gestriked en gespared dat het een lieve lust was.  Alleen bleek zondag voor anderen de ideale moment om verjaardagen te vieren, dus we kregen er Walter Capiau  en zijn Verjaardagslied er gratis en voor niks bovenop.  De tekst ‘heppie beurtdeej, heppie beurtdeej, we wensen u een gelukkige verjaardag toe, we gaan ons allemaal gezellig amuseeeeeeren,…’ zal de hele zondag in ons hoofd blijven galmen, maar dat nemen we er graag bij.  Verder blijft er nog het mysterie van Lily’s poep…Dat zullen we nooit weten…
El presidente kreeg nog ne prijs omdat hij het eerste spelleke heeft gewonnen, waarvoor dank! Het zal goed gebruikt worden!
Kortom, wéér een legendarische teambuilding achter de rug, ik kijk al uit naar het volgende! Mercie Lily voor het ineensteken, het was top!