vs
16/09/2015
Score: 8 - 5

Match Report

Alien

‘t Zijn bange dagen …

We kenden de tegenstander wel een beetje.  Aanwezig was onder andere Peter Van Perck, die nog furore heeft gemaakt bij Team Ambiance en Birger de Schoenmaeker, die ooit dicht bij een transfer naar Team Ambiance stond. Bekende gezichten alom….maar…

Nog maar eens een bewijs dat we onze tegenstander niet moeten onderschatten. Deze wedstrijd hebben we verloren, we moesten hier punten laten liggen. Een ontmoedigende start waarbij we snel 6 doelpunten achter komen. Er zat geen schwoeng in de ploeg, veel fouten, technisch ondermaats en verdedigend zat het helemaal niet goed.  Slechte één lichtpuntje toen Steffens kon tegenscoren.

De Boeck is zelfs van grond gegaan op De Ploan…

Na die erbarmelijke eerste helft nam Verbeeck de ploeg onder zijn schouders, sprak woorden uit als “stinker”, “kussen onder den douche” en “slim”…

Vanaf dan kon het niet meer stuk. De tweede helft was meteen van ons en bijna onmiddellijk na de startfluit konden we tegenscoren. 6-2, het oude Ambiance was terug; als briesende stieren dartelden ze over het veld.  De tweede helft was ineens een pak beter maar uiteindelijk mocht het niet meer baten. Winst voor Sporting Focus, Team Ambiance bleef een beetje verweesd achter en daarmee is ook alles gezegd.

Maar ach, volgende week komt Den Derden Helft, een ploeg die we kennen voor van vorig sezoen.  En we kunnen elkander oppeppen zoals Billy Crystal deed in Saturday Night Live en tegen mekander zeggen: You look mahvelous!

 

Dan hebben we da tenminste nog!  

Tot volgende week!

Lineup

1. Jurgen VrankenRed CardRed CardRed CardRed Card
2. Werner DietensRed CardRed CardRed Card
7. Bjorn SluytsRed Card
10. Kevin VerbeeckGoalAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
11. Arne De BoeckGoalGoalAssistAssistRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
13. Yannick DietensGoalRed CardRed CardRed CardRed CardRed CardRed Card
114. Niels SteffensGoalAssistRed CardRed Card

Subs

Arne De Boeck
Number11
NameArne De Boeck
Birthday13/06/1974
Age44
Season2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
PositionAanvaller
Appearances70
Goals88
Assists68
Gele kaarten1
Man van de match265
Joined01/09/2008
Hometown Zemst

Profile

Palmares:

2008-2009: begint bij Team Ambiance

2008 – 2009: Topschutter

2009 – 2010: Topschutter

2010-2011: Topschutter (35)

2011 – 2012: Topschutter

2012 – 2013: Super-Assist

2013 – 2014: Super-Assist

2014 – 2015: Super-Assist (18)

2015 – 2016: Super-Assist (17)