Reloaded

Foto van de week

Weer die match van 2008, tegen ZVC Reloaded. U ziet Arne De Boeck in de weer met de bal en Peter Van Perck stelt zichzelf al in positie.  Bjorn Sluyts en Michel Ockerman zitten vurig te wachten op de bank…  

Continue reading

Foto van de week

Deze is weer van een kalender, deze keer de maand april van 2012.  U herkent uiteraard Werner Dietens, Arne De Boeck, Tom Vinck, Aldo Blandina en Danny Verbeemen… Maar op welke film is deze foto geïnspireerd?

Continue reading

Glenn onder het mes

Op de volgende wedstrijddag, aanstaande woensdag, zullen het zonder Glenn ‘De Tank’ Aerts moeten doen. Hij ondergaat vandaag een medische ingreep aan zijn wijsheidstanden.   Team Ambiance wenst hem uiteraard  veel sterkte en een spoedig herstel zodat hij volgende week wél op het plein aanwezig is!

Continue reading

Foto van de week

Een foto of afbeelding, zoals u wil, uit onze kalender van 2014.  U ziet hier de maand april met Nick Aerts (gestopt in 2014-2015), Tom Lammar en Ken Aerts

Continue reading

Proficiat Frank & Diane!!!!

De uitbaters van onze nagelnieuwe sponsor ‘t Schuttershof hebben zeker wat te vieren.  Zij werden eveneens nagelnieuwe grootouders!! Uiteraard ook nen dikke proficiat  aan de ouders Jurgen en Kim!!! Ge gaat da goed doen zenne bompa en oma!

Continue reading

Verbeeck is back

Verbeeck, beter bekend als El Capitan, kan weer zo goed als blessurevrij spelen. De rug is weer speelgerechtigd en als alles blijft zoals het is, kan ook hij volgende woensdag zijn eerste stapjes zetten in het seizoen 2014-2015!  

Continue reading